Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, svaka čast!
fala
I ovo me zaobišlo a dugo studirao, pu jebemu
radis li sta sad na polju sto si studirao
Treba parkove graditi dosta vise betona i zgradurina
Forto, Hvala!!!
Skinite ogradu!
SDA botovi su uhljebi na budzetu, njima odgovara haos jer sto duze vlada bezakonje prije ce docekati penziju.
Aferim!!!
Da nam je izbore svakih 6 mjeseci …
Jel ovo dio projekta "Sarajevo 2035"? :)
Da se neke pita tu bi nikle zgrade od otprilike 16 spratova, po mogucnosti sto vise zgrada da se lijepo zaradi. Svaka cast na parku.
Jesu li završili uređenje oko bravareve biste, jer to je ovim kretenima prioritet.
Zbog loseg posta si ostao bez salame u sendvicu.
Da ovom gradu treba zelenila to je nepobitno.Da treba sumnjivih tendra lahkih para za tajkune vec smo navikli.Da treba ova vlada neki preduslov za neki projkat neki tender i neki novi kredit koji ce zaduziti narod smo navikli .Da se narod nepita vec samo za izbore.Zato je potebno svake cetitri godine mjenjati dok nedodju pravi iskren...i okji nece pausalno tenderisati poticajem..!?
Sve mi se cini sa ni ne zivis u tom gradu o kojem pricas, jer ocito ne znas koliko Sarajevo vapi za nekim parkom, odnosno vise njih, pa ti i ovo smeta.
Vidim da neki nisu neutralni ....kad ponestane argumenata sljede napadi.Stranacki obojeni navijacki.Nisam placenik podanik nisam stranacki opredjeljen nisam kupljen i nisam se prodo za sitno.... ako nesto nevalja onda je za kritiku..zar smo spali na zamazivanje ociju javnosti dok nam se pred ocima karadu nasi novci....ovdje je pisanje gratis..a za pare to se placa.."Gramaticki..Pausalno Tendrski Poticajno "
PRIKAŽI ODGOVORE (1)