Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ovaj vrtić smo čekali godinama i prošle vlasti su odugovlačile evo već gotovo 15 godina izgradnju ovog vrtića koji je tu prije postojao ali je uslijed ratnih okolnosti postao okupljalište narkomana. Jednom je upućena molba da se obnovi zahtjev i ovaj put nam je Opština odobrila i evo realizirala projekat. Toliko je to dugo trajalo a budući da sam sa toog mjesnog područja znam sve detalje, da i sada kada prođem i vidim objekat štipnem se jer mi čini da sanjam.
Konacno da se na tom lokalitetu uredi igraliste i park za djecu, gdje je bio prazan prostor koji je godinama sluzio kao deponija smeca
Na osnovu slika,se vidi da se mnogo ulozilo u izgled i da vrtic vec privlaci malisane ovako veselim bojama!Mladim bracnim parovima ce sigirno olaksati svakodnevnicu,a malisani ce imati mjesto na kojem ce odrastati!Pohvale nadleznim za projekat👏
Zaista se dugo cekalo na izgradnju ovog vrtica,i raduje me sto su radovi pri kraju.Vraca se stari sjaj i mala raja ce sigurno uzivati!
Sve je u onih famoznih 10% Odlazeći i korumpirani KOS-ovac Ajnadžić je svjestan da uskoro odlazi sa funkcije na dugogodišnju robiju zbog kriminala sa tenderima, zapošljavanjem i drugih aferima i lopovluka!
Sjajna vijest.Raduje me da je otvorenje planirano za maj.Sve se poslozilo i ispalo je i bolje od ocekivanog definitivno.Nema toga na svijetu ko bi mi mogao ovakav i human i plemenit i prijeko potreban projekat,napljuvati i nagrditi-nema ga!
Sjecam se ovog projekta kada je zapocinjao koliko je samo kocnica bilo koje je trebalo otkociti i nastaviti dalje.Evo Opcina Centar je to uspjela,ovo je veliki korak
Vrtic koji vraca stare uspomene i sjete.Svaka cast sto se bas njega odlucilo rekonstruisati i uraditi.
Sve je u onih famoznih 10% Odlazeći i korumpirani KOS-ovac Ajnadžić je svjestan da uskoro odlazi sa funkcije na dugogodišnju robiju zbog kriminala sa tenderima, zapošljavanjem i drugih aferima i lopovluka!
@Antiboot Sjajna vijest.Raduje me da je otvorenje planirano za maj.Sve se poslozilo i ispalo je i bolje od ocekivanog definitivno.Nema toga na svijetu ko bi mi mogao ovakav i human i plemenit i prijeko potreban projekat,napljuvati i nagrditi-nema ga!
Neugledni poručnik zločinačke JNA i KOS-ovac, lopov zvani 10% Ajnadžić je prijetio tokom agresije na RBIH građanima Sarajeva,a danas im uništava grad zarad uzimanja procenata od tajkuna.Ajnadžić je 1992. iz Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ako ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave' https://depo.ba/clanak/79566/ajnadzic-je-1992-iz-lukavice-porucivao-da-ce-spaliti-pojedine-opcine-ako-ijednom-njegovom
Sjajna vijest da sve ide predvidjenim tokom i jako znacajno za roditelje ovog dijela grada kojima ste olaksali svakodnevnicu.
Vjerujem da ce malisani i roditelji biti zadovoljni novim vrticem koji je uljepsao ovaj prostor i obezbijedio dodatna mjesta za nasu djecicu.
Obzirom da nedostaje vrtica sa novim ce se popuniti praznina i rasteretiti postojeci,a i liste cekanja na mjesto smanjiti.Sve pohvale!
Roditelji ce itekako biti sretni,konacno ce se rijesiti nedostatak vrtica u ovom dijelu,a djecica imati adekvatan prostor za predskolski odgoj.
Super projekat,drago mi je da ova lokacija poprima sve ljepsi izgled,nekad je bila deponija i okupljaliste narkomana,a sada cemo dobiti vrtic koji je gradu potreban.
Uhapsite KOS-ovca i lopova iz sela Kukavice Nedžada Ajnadžića! Dosta je više teškog kriminala, namještenog tenderisanja, klijentelističkog zapošljavanja u Općini Centar: https://www.klix.ba/vijesti/bih/skrivena-imovina-sarajevskih-nacelnika-od-stanova-preko-garaze-do-zemljista/200127054
Top projekat koji radi Opcina. kapa do poda za ovo👋👋