Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli Asim kamber i sanjin halimovic na spisku ako nisu, pisi propalo
pocelo je pocelo...
AKCIJOM ....kooridinirao glavni tužilac Tužilaštva BiH, Milorad Barašin
Da se neće završiti i ovaj slučaj kao onaj \"pravni fakultet\"? Bilo bi fino da malo krenu u čišćenje i po Tuzlanskom kantonu...al hajd, valjda se prvo kreće od onih slabijih...U svakom slučaju za pohvalu!
NA ROBIJU SA NJIMA !
Ovakve glamurozno najavljivane i sprovođene aktivnosti su samo jedno veliko ništa.Tipično za Komunizam. Sistem ove države je takav da je 66% radnog stanovništva na Budžetu i ovo može biti samo još jedna u nizu podvala a to znači da je ovo obračun jačih na Budžetu , odnosno obračun kriminalnih grupa u BiH samo sto se zaštite zakonom. Mijenjaj zakone po kojima ja neću imati non - stop nekakva ograničenja i zabrane , pa možda i povjeruje čovjek u ovakve akcije. ovako sve ostaje isto. -100% invalid nema pravo na naknadu -nezaposleni nemaju pravo na naknadu -nemaju pravo na zdravstvenu zastitu jer firma nije uplatila SVOJE obaveze -djeca nemaju pravo na djeciji doplatak -nemaš pravo uvesti auto starije od 7 god. -nemaš pravo ne plaćati tv taksu jer si bez zaposlenja ovo je samo mali dio onoga što bi ovakvi vlastodržci trebali da rješavaju ali ?, bolje je napad na jednu skupini u krajini a ovi drugi će da nastavljaju dalje da nas obespravljuju do neke nove akcije za 5 godina
Indikativno da policija i tuzlistvo sada kada je SDP na pragu preuzimanja vlasti pokusava da spasi svoj obraz i fotelje. Korupcija je osnova funckionisanja sistema u BiH i dobro je poznata svima pa i tuzilastvu. Vjerovatno su mnogi u tuzilastvu na osnovu iste dobili svoje pozicije. Zato nemojmo da se pravimo naivni. Ovo nije pravna drzava, vec politicki potez u funckiji zastite fotelja i pokusaja prodavanja price narodu o pravnoj drzavi. Da bi se zaista napravilna pravna drzava, policija i tuziteljstvo treba da budu ocisceni od korupcije, stranackih piona, uticaja politike i politickih partija.
Sve visokopozicinirane policajce i političare treba u zatvor. Ali dosadašnja praksa je da se pravi halabuka a svi se oslobode. treba zatvoriti Didika, Bakira Željka i sve do potparola koji ničemu nesluže.
Rekao bih \"Svaka čast\" da ne sumnjam da se radi o obračunu međusobno suprotstavljenih mafijaskih grupa. Nema na vlasti niko posten jer je i narod pokvaren.
sta je sa srednjobosanskim kanotom, sta sa njim cekaju? ista stvar samo u vecem obimu se desava i u istim ulogama..nadam se da ce ubrzo i oni doci na red!
i sta reci nakon 20 godina, vec SDA DEMOKRATIJA ja iskreno ne vidim kako korupciji i lopovluku stati na kraj u dijelovima gdje ovi sjede, osim stranku zakonski zabraniti ili da se sami raspuste.
Samo neka upadnu i u FMUP i neka ispitaju sistematizaciju - svi su zaposljeni po kriteriju stranacke podobnosti i rodbinskih veza ... sve sami muzevi i zene, ocevi i kceri, rodice i rodjaci .... mjesta sistematizovana prema njihovoj strucnoj spremi, masa ih sa laznim diplomama, rasipaju budzet kako im se prohtije. krivicne prijave3 stoje u tuzilastvu protiv rukovodilaca i niko ne smije da ih uzme u rad itd itd itd ....
jel i Zuhdija Galijasevic pao, stara spijuncina i lazov iz kladuse
JA VOLIM BOSNU ALI MI JE U NJEMAČKOJ BOLJE.
SVAKA CAST, MOLIMO VAS DODJITE I U TUZLU POHAPSITE OVU BAGRU!!!! HOCEMO PRAVNU DRZAVU!!!
A MOGLI SU LIJEPO U ŠIROKOM ZAVRŠITI ČETVRTI STEPEN SREDNJE I ODMAH UPISATI \"DIF\" PA DA SVE BUDE LEGALNO. U TOM SLUČAJU KOMESAR BI BIO DOBAR I \"ČIST\".
steta je samo sto SIPA nije dosla u ostale opcine USK-a kantona pa da malo zaviri u Buzimsku policiju pa da im suze na oci krenu da vide koji jadnici rade....ali nisu jadnici kad ovom jadnom narodu treba uzeti 10 KM mita...... nek vas je sramota KRAJ JE MAFIJOOOO