Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvratan lik stvarno, inace je svojevremeno optuzio Bosnjake da su srusili Stari most.
Josip novinar hahahahahhaahhaha
neke ljude fizionomija otkriva, njihovo licmejrstvo, pokvrenost, laž.... ovaj je za bukvara
Izeta i Đidovomu unajmiti da istraze slučaj...
drgane samo hapsi
Ali nece ovaj odgovarati sto kae zmaj od Sipova ima pusule da nije u vinklu..
Kae Mektic da ovaj skutor ima dijagnozu F22😂
Vidi ti katoličkog teroriste kako narušava državu, al škutor je to, šta drugo očekivati!?
SDA na baterijama..Bakir odgovoran za sve i ubojstvo Joze Leutara..
Ovaj mali koliko god glupo izgledao ima jaka ledja. Ne znam ko ga stiti ali za sve ono sto je plasirao i plasira u javnost mogao je biti krivicno gonjen u vise navrata. S kakvim informacijama barata Sipi bi bilo najpametnije da ga angazuje al sumnjam da ce ga moci platiti vise nego sto ga vec placaju hahaha
Pa vidis da se predstavlja kao novinar, a sto znaci da ne mora otkriti svoje izvore, plus prica o slobodi novinara itd.
Napisao je onaj sramni text o tome kako su Bošnjaci srušili most u Mostaru morala ga je stići ta kleveta
haha ..Kako SIPA radi kad šefu gori pod nogama
ko da je vucicev al ga he poslo dodo
Ovaj mladić Josip Šimić je duševni bolesnik, pati od sumanutog poremećaja paranoje i pobjegao je s liječenja iz psihijatrijske bolnice UKCS.
Pa sta se sada cudite. I prije se faksikovalo sa razlikom, da su nekadasnji orginali nestajali, a sada jemalo teze.Ako je informacija tacna, oduzetu mu pravo da radi kao novinar.Ako mu je netko naredio za falsifikuje ovo, narednika novcano kazniti da se nekoliko godina nemoze da osvjsti od novcane kazne.Najteza kazne je, kad im se udari po novcaniku.
Ko je pratio ?? Parapolicijske službe ! Kako BiH im 44 policije logično je da ima i 10% od tih parapolicija dakle 4-5, srpska, hrvatski SIS , bošnjačka na čelu sa KEmom Ademovićem te jedna dvije za koje još samo ALaha zna ko su !