Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Silne pare idu za puteve a vozimo se jos uvijek Titinom putnom infrastrukturom i jos mi dodje naka seljacina i kaze komunjara , jugonostalgicar niti sam jedno ni drugo ali i corav vidi da niste u stanju krpiti sto je bravar napravio . Sapienti Sat
I ne uhapsilo ga...trebalo je i ranije... pogledaj mu puteva po Sarajevu, rupa do rupe shtovi propali ...u Ruandi je bolja cesta... treba glavonju lincovati !!!!
I onda se pitamo što smo zadnji u Evropi, što nemamo zdravih investicija, što ljudi odlaze... Kriminal, korupcija i nepotizam su ovdje standard življenja i možemo mi pričati bajke i sanjati bolje dane, ali dok se ne desi nešto tipa čaušesku na kub ovako će ostati vječno.
Hajrudin Djedovic poznat kao Dino Kesica, mnogima je zagorcao zivot, uzeo pare i zgadio sistem .... lijepo je cuti da i ovakve neko prati i da ne mogu dokle hoce... a tek kupio novi Audi Q5....
Na čemu je uzimao pare? Znači li to da nije tek sad počeo uzimati?
pogađam, SDA?
"Nermin Drnda i njegov pomoćnik Hajrudin Dedović uzimali 3 posto od naplaćenih faktura..." Ja bih ovakve odmah unaprijedio. Nek nas vode. Svijetla obraza primaju platu sa budžeta, 3% uzmu za mito, a šta sve još ne znamo... Stvaraju.
E neka Nermine, drndo se u bajbukani sada.
ma sve u prdekanu....
ukro boga ova
Kakvih je tu zlouporaba polozaja bilo...
ee pred izbore borimo se kriminalom u vlastitim redovima prociscavanje stranke ,Pred oktobar ,Kad počnete hapsiti Tajkune Vlastite mozda povjerujemo Jedan direktorcic a imate ih hiljade ,nemoze vas oprati nista vise
Nedo bog da krenu privoditi po Zenici iz opcine Karicku,Licinu,Helega ... 20 godina se trotoar ne moze napraviti a da se oni ne pitaju majkuuu im lopovsku !
Prijatelju citava BiH je puna takvih likova nazalost .. pozz
Jel i on iz SDA?
čuj samo 3% uzimali. ja levata, neka su ih uhapsilu.
DRNDA, OZOGLASENA DR. SAMO PARE I JOPE........ISTA STRANKA
KONACNO ! i to opet kadar SDA