Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crveni poludili skroz...sad tjeraju ljude i da svjedoce za njih jos ih privode ko kriminalce
Molim te sljedeći put ne zaboraviš popiti lijek.
Bosna i Hercegovina (KOMEDIJA DRZAVA)
Ovi svi su male mace. Kada se uhapsi Dodik za krađe i lopovluke e onda možemo reći da počinje funkcionisati država.Ovi naši nemaju muda za to ali će ga uhapsiti A. Vučić .
Kad se uhapsi Dodik, Izetbegovic, kad se konacno osudi Covic, Selimovici, Lijanovici i ostali onda mozes reci da ce mozda drzava funkcionisat. Ima i ovih ,, malo sitnijih" i kod njih treba preispitat imovinu.
hapsi, hapsi, hapsi
Jebem vam i Izetbegovića, i Lagumđiju, i Dodika, i Špirića, i Tihiča, i Lijanovića i sve ostale kriminalce da vam *** !!!
Molim te sljedeći put ne zaboraviš popiti lijek.
Smiješno! Nema dokaza! Koga će i kada iz Tužilaštva i Kadijstva ovako privesti?
odkud ti to znas?
Očito ovim šalabajzerima iz Tužilaštva manjka dokaza!
ajde ne seri sda-ovac.
Pozdravljam te i pridružujem se :) Naravno da nemaju dokaza jer ih i ne mogu imati! Samo da mi je znati još od kad se svjedoci privode? Neka nam to veseli tužilac svrakica objasni, je li to on zastrašuje i ucijenjuje ovog kvazi svjedoka? Doduše on i nije svjedok jer čovjek dade intervjuFTV-u da nema ništa od toga da je pozvan na izdržavanje kazne i da nikakvo pomilovanje nije dobio!!!! Ha neka nam podnesu izvještaje ova gospoda koja troši pare poreskih obveznika na namještena akcije i procese a sve da spase svoje guzice?!?! I gdje to zbrisa sudija Perić?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)