Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka njemu čast, treba biti budala i platiti posao.
Covjek otvorio privatni biro za zaposljavanje,a vi ga prijavljujete,sramota!
Opste je poznato da ljudi koji su radili u Iraqu i Afganistanu, kada se vrate, plate posao po cak 50 000 KM. Termoelektrana ili nesto slicno. Ovaj ih je vjerovatno varao, pa je pao. Da ih je zaposlio, nebi niko nista ni znao.
Onaj koji nudi je više kriv od onoga koji prima. Znao je za posljedice. Nego, da li je lik uspio uposliti te kojima je uzeo pare?
Nije jedini jbt koliko ih ima ovakvi mali milion jbt svi to rade 100% pocet od bolnica gdje ubacuju ljude da rade uzimaju kes a neznaju da li oni uopce znaju radit taj poso :D ovo je nista kod nas je to ko dobar dan :D
Da Bog da ih ne imao kad potrošiti
tako se to radi''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Pustite čovjeka, on ljudima bar daje nadu za razliku od vlasti.
truhni sad, shupak jedan korumpirani...
nije on toliko korumpiran koliko je narod glup, vjeruj mi :)