Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh Jarane al si dosadan sa tim Dzihadom,pa majmune jedan, hoces ocito da sebi policiju navalis na vrat ,djete, cuvaj se, jer sam ubjedjen da si zaostao,znas kada posaljes, napisani tekst na blog ili stranicu, onda sine tvoja IP--mjesto prijava interneta Administrator moze otkriti -gdje stanujes,ma sve,,cuvaj se djete da ti isti Mudzahedin nebi pokvario san --ne diraj u ono sto te moze dovesti u nezgodu..Ako si idiote, shvatio moju poruku nadam se da ces u buduce pametnije pisat.
Bošnjaci u BiH pozvani na džihad Najnovije poruke prvog i drugog čovjeka Al Kaide, Osame bin Ladena i Ajmana al-Zavahirija, objavljene su na islamističkim portalima širom svijeta, pa i u BiH. Naime, portal www.putvjernika.com, koji uređuju članovi mudžahedinske zajednice u Gornjoj Maoči, kod Brčkog, objavio je poziv muslimanima, ma gdje bili, da se uključe u borbu protiv američkih i izraelskih ciljeva širom svijeta.\"Protesti nisu dovoljni da bi se suočilo s bombama. Neka naš gnjev proizvede efikasnu akciju, koja će poljuljati stubove krstaško-cionističkog saveza, uz Alahovu pomoć. Dakle, muslimani, ma gdje bili, robujte Alahu i odazovite se obavezi džihada\".
Kome dokazane.
Price za malu djecu, pa sto ste izbacili negiranje RATNOG ZLOCINA iz krivicnog zakona, i sad ti palamudis.. \"Naime, premijer Republike Srpske je 11. septembra 2009. godine na javnom skupu u Bijeljini poricao dokazane RATNE ZLOCINE počinjene na pijaci Markale u Sarajevu i na Kapiji u Tuzli. \"
@ogr Da da Markale 1 i Markale 2 jedne u zimu 94g, a druge letjto 95g . pobili ste svoj narod.
mrs budalo... sta 1 i 2?? ascare nikad iz foce nisi nosa promolio
Markale 1 i 2 nisu Srbi uradili.