Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Intervencija stranih sila ,znači novi Irak to i jeste nečiji cilj samo im je trebao neki povod.Kad uđu u Libiju neče više nikad izači imat će uvjek neki izgovor,njihiv interes je NAFTA !!
Odoše ameri po naftu kao i uvijek ćifuti preko svojih špijunskih agencija zakuhaju a onda us vojska poravna i otima koja bogata država je na redu poslije Libije??? do kada više mamu ih ćifutsku y.e.bbbeemmmmmm
Ovo su sve Ahmo i Hugo zakuhali nafta bila skoro džabe sad je 120$ barel.
Živjeli nesvrstani i drug Titooooo!
hehe smiju cackati po libiji zato sto nema nuklarno naoruzanje i interkontinentalne balisticke projektile nek cacnu u iran il u sjevernu koreju pa kad im zviznu koju prekookeanku ima da se dimi pola izraela i los angeles il sl :)
je cetaj
Dobro i? Skinu Gaddafija, ko ce doci umjesto njega? Al Kaida ili tako neko nje.sra? I onda? sankcije za cijeli Bliski Istok. Jedno 20-30 godina. Bolji scenarij, da dodje Al Kaida, pa onda njihovi najdazi partneri Ameri, da kao nesto provjeravaju, traze nuklearno oruzje itd i ostanu tamo iso tako jedno 30 godina dok ne izvuku sve sto se iz Libije izvuc moze. U svakm slucaju, baj-baj Bosanci, Hrvati, Srbi, sto ste zaradjivali po Bliskom Istoku, zaradjivali ste.
I Bosni je napisan scenarij kao u Libiji bitno je da se nadžu glumci i producent Bošnjaci če se podijeliti u tri cijeline i na kraju če EU reči kad nemožete nači zajednički jezik untar svog naroda kako če te sa dva ostala scenarij su napisli najbolji obavještajci iz par zemalja koji ovde rade u sjeni pozdrav od SPAVAČA iz Bugojna
To je inace uobicajen nacin osvajanja drzava ili kontrole nad drzavama, je da smaknes vodju neke drzave preko propagande tj, medija, ili egzekucijom , ubistvom, ako to ne prolazi idu sankcije, a posljednji nacin je baciti kosku medju narodom tj grupa placenika da digne siru masu da se kao usprotivi rezimu, to je stari americki nacin osvajanja, bio je irak, ekvador, panama peru, venezuela(nesto slicno nedavno bilo ali cavez ugusio). Nije vise u interesu svjetske banke i velikih komanija, sumnjam da je narod nezadovoljan dole, gadafi im je sve dao.
čitav fazon i jest da se uleti vojnom intervencijom i uzme nafta
Da Bog da ti Gadafi u kuci bio.Onda su i oni u Srebrenici bili teroristi po tvojoj logici.
Francuski zvaničnici su saopćili da će početi slati pomoć istočnom dijelu zemlje koji je pod kontrolom opozicije. HAhahahahaahhaah jesu li to oni Francuzi sto \"vole\" muslimane.
ostavite Gadafija na miru, bagro jedna globalisticka
pravi naslov ; pritisak na gadafija raste, idealno vrijeme za naftnu akciju
Naravno sta drugo nego da se domognu nafte
GAdafi je dobar covijek, a ti sto se bune su grupa terorista koji unistavaju ekonomiju ne samo Lbije nego i svi zemalja u regiji..
Sve se mislilo da ce sjeverna koreja zakuhati a vidi sad drugih g.o.v.a.n.a.. ko bi rekao ccc