Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki balija koji igra u kladionici UZP covic ... pripada ustaskom pokretu i time se ubraja u izdajicu svoga naroda... neka se zna!!! u miru se bitke dobivaju
za one koji ne znaju UZP je udruzeni zlocinacki poduhvat... Igranjem premiera sport plusa bet live itd... podrzavate UZP
@thisls, e haj‘d ti to sad bošnji objasni, mene stid proci pored kladionice kad vidim koje izgubljene duse igraju i nadaju se nekome dobiku. Toliko je strasno i zalosno da smo ko drustvo dotakli dno, a o moralu da i ne pricamo....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bilo kakvo da je sredstvo, uništi kladionice kako god znaš. Ko obeća uništavanje kladonica, ima moj glas... (makar bila i SDA)
@Ramayana Kako si to pametno zakljucio. Kocka je bolest i treba je uciniti sto nedostupnijom.
pa ovaj čovjek u članku vam govori upravo o tome, ako upropastiš borce odakle ćeš finansirati borce, misliš da će ovi što igraju bingo po čitav dan dobrovoljno davati novac borcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko kod ima plan unistenja kladionica za njega glasam, eto neka se zna :))
Pa nije više ni tajna da SDA gura Admiral u Federaciji.
ne razumijem clanak. kao mi bi se trebali sazaliti ili sta?
Rješenje je zabranit sve kladionice i završena priča.Kladioničari su naravno povlaštena kasta jer imaju podršku svih političara i zajedno dijele plijen.Priča oko nekakvih Hrvatskih kladionica je glupost svi ih drže i pljačkaju narod.Naplatit im porez koji dosad nisu platili i sve pozatvarat i zabranit nema drugog rješenja!
Kladioničari će plačati itekako sve što država nametne. Ako ne zatvarajte se sami. A borci mogu da vas unište sve za samo jedan sat vremena u čitavoj Federaciji. Kako - oni znaju! Zato lopuže kladioničarske - pamet u glavu!
I treba vas uništiti jer ste VELIKO zlo za čovječanstvo..
Ovaj clanak ne da je degutantan, on je opasan po mentalno zdravlje. Kladionica se pita o moralu i daje sebi za pravo da bude moralni stub u drustvu. Pa tacno vas treba sa zemljom sastavit.
Hitler je davno skontao sta treba biti zabranjeno: kocka,droga,majmunluci razne vreste SMRT KLADIONOICARIMA!
kladionice zaradjuju stotine miliona svake godine, sve vise... sto ne uplate malo poreza???
Kladionice treba zakonom pozatvarati. Neka se prevaranti uhvate motike, a ne da se bogate na naivnima.
plati taksu Ujo moj.
Ne treba unistiti, smao naplacivati ko njemci 50% poreza na dobit ili Svicarci 80%. KOcka je pocast zlo i nije dobra nikome osim HDZu
Da imaju sreće ne bi ni bili u kackarnici, nebi imali potrebe ,ali fukara misli da samo na njega čeka lova! Nek ih gule UZP kad su glupi!
Priča ovaj jaran što radi u automat klubu , one igre na aparatima voćke, knjige i ostalo kaže nije tim što igraju krivo kad izgube , več što nemaju još da ubace .
Ja bih da može ukinuo i vas i borce i sda