Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovo Majstorovic rekao onda ocekujte +45 bez oblaka na nebu
ne vjerujte ovim nasim budalama..ima jedna stranica norveska tacni su skoro u sat vremena pogode vrijeme...evo vam i uzivajte yr.no
da hoće vala , nenormalno je sparno
Pa bit' će ti još gore poslije kiše :D
prijateljica me zamolila da podijelim ovu anketu jer joj treba za diplomski rad..sastoji se od 2 strane i traje oko 2 min..molim Vas da popunite i proslijedite dalje ovaj link..unaprijed hvala P.S. ANKETA JE ANONIMNA I KORISTI SE SAMO U SVRHE DIPLOMSKOG RADA https://docs.google.com/forms/d/1rqCjq8wcUUoJ0QDwJxonlKD2XtfaJfLy_ADQ6yPgjsQ/viewform
De zapomčni više padati. De...
kazu u hercegovini, masicama vrata zatvaraju ;)
Slabo ja njima vjerujem. Jedino provjerim vrijeme na yahoo da vidim koliko je trenutno stepeni vani. Kisobran uvijek u torbi :)
Nemam kisobran mozel suncobran
Kursum moze i kabanica
danas je praznik Preobrazenje Gospodnje... u narodu se kaze da od Preobraženja uglavnom vise nema velikih vrucina. Takođe se nekad vjerovalo da je Preobraženje poslednji dan za kupanje u rijekama.
a -ebiga sad kad kiša ugasi vatru kod jablanice, ko će ponovo palit?
Sad narod zali sto ljeto nije dugo trajalo i sto se primicu jesenji dani. A gdje su bili tokom ljeta, kada su se zalili da im je vruce i da im se znoje i celo i tabani.. i to sve sami gradjani, a seljani sute i rade u polju po cijeli dan, vruce?
Majstorović oronuli narkoman oca mi.
milorad doik netreba kosobran on zivi daleko u oblacima;) http://www.youtube.com/watch?v=20k_xVBhxYE&list=UUXT8rM5srvYusUuyGP_xfuQ&feature=player_detailpage
jal grmi, jal se zemlja trese jal udara more o mramorje nit grmi, nit se zemlja trese nit udara more od mramorje već je šator age-hasanage on boluje od ljutijeh rana... ovako, epsko-lirski izrečena, liči prognoza hidrometeorološkog zavoda. počnu jedno, završe drugo, a misle sasvim treće. jedne godine, dođe meni na posao žena koja radi u gorepomenutom zavodu. maj mjesec bijaše. i pitah ja nju tako, kakvo ljeto nAs ove godine očekuje, o vi sinoptički bogovi? poslije duga razmišljanja i sa napetošću u glasu, boginja odgovori: 'a otkud znam, i mi od slovenaca prepišemo plus dodamo 1,5 dan i eto ti ga vrijeme u bih.' ergo, jednačina za izračunavanje tačnih meteorološkijeh prlika jest: S + 1.5 = vremenske prlike. (1.5 nije konstanta, no varijabla, a morebit i vektor, treba pitat majstorovića)
Ovaj Majstorovic je izgleda na kojoj casici viska jer konstantno valja gluposti.
oslo zito,grah buranija krompir... koji ce ku.rac sad kisa
ne sad kišu
nema ni vode drug,presusili izvori jedva za pice