Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prošla sezona je proglašena najuspješnijom u zadnjih 20 godina a radnici završiše na minimalcu. E sad lažu da rade remonte. Ljudi moji, na Bjelašnici neko dok ne pogine, nece se smiriti. Kakav crni remont? Nisu šaraf zamijenili od rata. Dok je Hubijar direktor, nema gore ulaganja. Pričao je o šestosjedima a nije u stanju ni baby lift nabaviti.Malču je istjerao iz Benetona i sad ga opet izdaje. Kakav lopov! Jadna nam majka, "KV" električar šef vertikalnog transporta. Do 4 na Bjelašnici a od 4 šeta kravu po Pazariću. Jebem ti Sda i njihovu politiku. Sve sjebaše što se sjebat' može.
ćuj ovog iz 'pahuljice' -- 'ujedinjenje svih nacija u BiH'!? deljkiču, zar nisi do sada skonto da u BiH postoji jedna nacija (= jedan pasoš), a (na žalost) tri vjersko-etničke zajednice (plemena) koje se nazivaju narodima?! (i jedva se razumiju međusobno, svi nosaju rječnike uza se) :)
Nadam se da NECE biti yebenog snijega. Samo retardirani i djeca se raduju snijegu.
I da dodam: mamini i tatini sinovi koji ne izlaze iz kuce, glade se po genitalijama pred svojim laptopima i ne moraju zaraditi za hljeb po ybenom ledu i snijegu. "Mama daj mi sta para odoh na kaficu" i tako to. PU u pm!
svaka njima cast i neka im snijega na planini,mene sto se tice dosta mi je da ga vidim na tv-u a i to mi ne nedostaje,zakon je ljeto tokom cijele godine...
Dobra vijest, koja prethodi, nadam se, unosnoj sezoni u 2015./2016. Prošla godina ne bi bila uspjeh da nije vaše organizacije, tako da vam dajem punu podršku i za organizaciju ove. Samo naprijed!
Da Bog da vam u kuci padAo !
Ove godine sam planirao maznut kakvu gajbu ispred granapa i napravit sebi slicure da se skijam na lokalnim brdima, a vi uzivajte na planinama.
Ja se nadam da nece biti puno snijega..
ja se Boga mi nadam da neče bit puno snjega,neda mi se lopatat oko kuče
Nama kokuzima svejedno
Prošle godine se ispado. Teško da će uhvatit 2 godine zaredom u ozbiljnom obimu.
Sve može. Može bit i totalno sunčana sa 20 stepeni prosječno.