Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveće p....rine koje su samo znale ulaziti u nesrpska mjesta,nakon što bi ih bivša JNA srušila teškom artiljerijom do temelja, Silovali žene i ubijali nenaoružane starce. Kad smo par njih uhvatili na početku rata cvilili su k'o curice.
Osam godina za silovanje mati mila to nema nigdje.kako taj covjek spava nocu.Ima li majku zenu ili kcerku.Fuj
Šteta je što su naši silovali samo svoje u ratu, dok naše izbjeglice i gastarbajteri nisu nijednu ženu silovali (koja licemjerna ironija) dok ostale izbjeglice i migranti siluju.
https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3422839/ovog-krvoloka-albanci-slave-kao-heroja-ozloglaseni-adem-jasari-ubijao-je-i-svoje-rodjake-ako-se-nisu-borili-protiv-srba
A šta sa silovanim srpkinjama od strane ARBIH i HVO? Svaki ratni zločinac, bilo koje nacionalnosti i vojske bi trebao da bude kažnjen.
kakvih 8 godina to treba ubit da se ne razmnozava smrad
“Ono po čemu ih najviše prepoznajemo verovatno je učešće 72. brigade, a zatim i delova 63. padobranske, u borbama oko Sarajeva, odnosno obe brigade su poslate u decembru 1993. godine na područje Vogošće sa zadatkom da preuzmu kontrolu nad brdom Žuč što je bila strateški važna pozicija za srpske snage u Bosni i Hercegovini. Taj podatak znamo iz presude (Haškog tribunala, prim. aut.) Momčilu Perišiću” - Toliko o Srbiji i njenom (ne)učešću u ratu u BiH
Kako ako Srbija nije ucestvovala u ratu ????
Šta kažu "Nije bilo agresije, srbija nije učestvovala" genocidno, seksualno isfrustrirano, krivoslavno pleme. Ako neko nije do sada shvatio da je apsolutno svaki đikan seksualno isfrustriran i da svi sanjaju o silovanjima, iživljavanju nad nemoćnim ženama, klanju i ubijanju, onda je on bolesniji od genocidnog srbina..
@SvetiVasilisSPC Ti mi smrdis na đikana. Odgovaras opisu koji si upravo dao. Iako si musliman SDOOO bošnjo, ti si ba turbogenocidni đikan. Nedobog sutra rata, bio bi gori od Batka.
@SvetiVasilisSPC a Srbija jeste izvrsila agresiju i genocid nad mojim narodom i zemljom, to je neosporno, ali ne iskljucuje cinjenicu da je SDA direktan saucesnik u tim zlocinima i da je vasa politika nastavak agresije na BIH.
Srbija nije učestvovala u ratu?😜
Doj je onoga mamlaza iz Hrasnog do nedavno director Toplana sto je silovao i ubio zenu Alija pomilovao te nije ni vido robije. Srbijansko pravodsudje je Amerika za vas
Ne laži smrdo, Poserem ti se mrtvima u usta genocidaška, nije nikoga silovao ni ubio, došli ste u našu zemlju da ubijate sjeme vam se zločinačko zatrlo, Enver je heroj mrtve ti hebem u usta krivoslavna! On je branio sebe i svoju porodicu od ovih krivoslavnih terorista beograđana i ostalog smeća koje se je nakupilo da kolje, pljačka siluje i ubija, naravno da ga je pomilovao kada ništa nije uradio
A odsteta, a oduzeti novac i zlato? I onda kazu nije bilo agresije....
Za to je ovako vrijeme toploycudo veliko..
Kakvi krvoloci su ovi srbi, da ne povjerujes
50 bi bilo prikladno, čisto sumnjam da se pseto kaje.