Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Junacina prijeti zeni, samohranoj majci, knjizevnici i intelektualki. Mora da je iz nekog kamenjara.
Nisam upratio je li ovaj pripadnik Oružanih snaga ili bivši pripadnik Oružanih snaga? Nije valjda da će opet dobiti radno mjesto i oružje nakon ovoga?
Treba ispitati šta se to dešava u oružanim snagama. Malo malo pa neki degenerik iz OS pusti jezik ovako. Jel' to moraš biti neopjevani kreten da bi uletio, u čemu je fol?
Trebalo ga je udaljiti iz profesionalne službe! To je teza povreda vojne disclipine! Na obuci vam se ukaze na te stvari, da se ne smije politički angažovati i javno eksponirati, a kamoli javno prijetiti, jos Ambasadoru Drzave kojoj služiš i koja te placa!
čuj kaznili ga uvjetno.i ovde na klixu šta se sve piše.sve bi ja to na kućna vrata i lisice na ruke.jednom mora negdje počet da bi ovo ludilo prestalo
...naravno,mjesto u OS mu nije ugrozeno.
Dakle, lik koji zarađuje svoj hljeb od države Bosne i Hercegovine, nazivao nekog izdajnikom jer ta druga osoba ne radi za drugu državu, tj. protiv one koju bi on po dužnosti trebao da čuva. Taj ili nije dobar u glavi ili je ekstremno pokvaren. Ali kad bolje razmislim, takav je danas veći dio zapadne Hercegovine.
Pa što je čovjek krivo rekao?
Kakva je bagra nama u Oruzanim snagama
Da se razumijemo, prava vojska je tu samo bošnjačka komponenta. Ovo ostalo je fašistička banda i otpad. To i nadležni u NATO-u znaju.