Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek si ti snimo a gdje su vam puske bile idite ba u pm
Genocidašu, svi znaju šta je mladićev holandski bataljon uradio
Koliko se ovih iz holandskog bataljona ubilo? preko 20 ili ispod 20
Holandani tu kameru mogu da sebi ture u guzicu,nisu dobro dosli u Bosnu Herzegovina.
Grize savijest a?
@faax Da Bog da ih vječno progonili krici supruga ubijenih očeva i majki ubijenih sinova, nikad ih ne napustile slike stradanja nevinih ljudi. Neka pogledaju svoju djecu i sjete se rahmetli Muhić Fatime, njenom krvlju su uprljali ruke.. iste zvijeri kao i oni koji su ubijali.
Otad mrzim Holandiju, Ajaks, cvijeće i Holanđane. Otad mrzim Srbe ne mogu ih smislit jarane
Govna u ljudskom nalicju
Jel ovo ona cuvena kamera od koje je ‘izgubljen’ snimak?
Bolle bi bilo da ste spasilii koji ljudski zivot u to vrijeme u srebrenici,a moglie ste
slika 13/13 "Ko preživi ziviće 100 godina". Nama je rečeno ko preživi jest' će zlatnim kašikama". Ako laže koza, ne laže rog. Laže i koza i rog.
Za ove sto pljuju: 12-07-1995 ili 13-07-1995 Sastanak predsjednistva RBiH u Zenici, prva i jedina tacka dnevnog reda je koju ce funkciju dobiti Eljub Ganic u Federaciji, jer je presdjenik trebao da bude Hrvat. 12-07-1995 ili 13-07-1995 Prve i udarne vijesti na TVBiH je gore navedeno. Zasto ocekivati od nekoga ko dolazi 2000 kilometara da gine za njemu stran narod kada se vlast tog narode nebrine za isti?
od tad mrzim ajax, cvijeće i holanđane!!!
znaci mrzis cvijece Zlatana Irbahimovica cudno a bosanci ga vole
Bilo je kamera i visak, samo sto svijet nije emitovao patnju neduznog naroda. Mozda, zato sto je svijet tako htio, zato sto je svijet licemjeran. Ne trebaju nam ni danas stranci, da dolaze i pricaju o moralu i nepravdi.
hebo pogane žutalje,jedino ima valja,....zna se
Ovo ce se uciti preko hiljadu godina sirom svijeta. Srbohrvati su moguce naj gori narod ikad koji je zivio.
@Jebachizdijaspore012 Sačekaćemo koju godinu pa se neće moći otići ni u Srebrenicu. Taj grad nije nikad smio biti u RS. Neznam kako se moglo desiti da Alija to potpiše