Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo nas treba gaziti, kad smo najgorima među nama povjerili odgovorne funkcije. Zato ćemo i izgubiti državu i trebamo je izgubiti.
UZP botovi pravo aktivni otkako Osmica nije direktor OSE. Što li Bože... Da su svi Bošnjaci bogdo heroji i gazije kao Osmica gdje bi nam bio kraj. Ali neka zapucat će se opet, pa ćemo vidjeti ko će biti novi Osman Mehmedagić, ko Mušan Topalović a ko pobjegulje Čampare, Paušalko, komunjare isl.
Od ponedeljka bosnjacima ce biti zabranjeno kretanje poslije 19:00, skolovanje samo do SS speme, i nece im biti dozvoljeno okupljanje u grupama vecim od 4 osobe…. zabrana ulaska u tržne ce tre ce stupiti tek iduce godine.. izjavili su u zajednickoj izjavi Trojka, OHR i HNS
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako se kao bumerang vraća kadrovska politika SDA i Osmicina u sigurnosnim agencijama. Niste bolje ni zaslužili. Kako posiješ tako i požanješ.
Kakav loš izgovor za pretres, neko se dobro prepao sta je pričao!
Dosao dzavo po svoje 👹👽
Vršiti provjere ok. Iskreno imam predrasudu da je tip kriv. Ali mi nije ok objavljivati sliku njegove privatne kuće.
Treba amnestirati Osmicu od odgovornosti dok se neuhapsi neki hrvat😂😂ups pa on se izjašnjava kao hrvat😂😂
Hahahahhahahaha vise se ne zna ko za koga radi.
Volio bih da vidim tu njusku koja bi otisla da vrsi pretres u manjem odn onom odakle je poteklo svo zlo, nekog od ovih sadasnjih politicara
Polahko idemo jedno po jedno hobotnica i klan izmetbegovica nestaje AKOBOGDA☝️☝️☝️
Đaba i stotinu ovakvih kuca,vikendica,vila ako je stečeno na haramu i ništa niko od nas to nece ponijeti pod zemlju,kažu neki pa ostace porodici,vjerujte sve to dođe na naplatu i skupa auta i ljetovanja i uživanja sve je to šejtansko maslo koje te obuzme daj još,daj još ali na kraju kad ostaneš sam, ljudi se raziđu,nečuješ nikoga e tek tad počinju ispiti gdje polažeš račune jedno po jedno.
Pa covjek ionako ide u penziju, okaci diplomu macku o rep
Sta traze u njegovoj kuci??? Valjda bi trebalo da su kod famoznog Prcica koji mu je dao diplomu. Osim toga, ono sto je jos vaznije a izgleda nikog ne zanima, taj isti Prcic je uzeo silne pare za skolovanje desitanama studenata i onda ni diplome, ni vracanja para. Citava drzava se digla radi dvije date sumnjive diplome (Sebija i Osmica) a to sto na desetine djece nema zasluzenu diplomu nikog ne zanima.
Dosla sipa da mu po kuci potrazi diplomu
Tek sada ?
Bošnjački neprijatelj broj "1" je domaći izdajnički ljigavci. Domaći izdajnički ljigavci su spoj glupana, kukavica, nesposobnjakovića i licemjera, koji kao takvi mrze sve svoje.Potrbno ih je urazumiti riječima ako se može, ako ne onda početi strogo kažnjavati.
Jel se iko rodio ko je ovom narodu ugodio i da mu valja
⚜⚜⚜SDA⚜⚜⚜