Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
godinu dana za ubistvo... pa HDZ JEL VAS STID STA RADITE
i treba da ih je stid..godinu dana za ubistvo 13 zarobljenika a Naser popalio sva srpska sela i pobio 2500 civila a oslobodjen. Treba se ugledati na bosnjacke sudove
@MileD Jeli 3500 ili 2500?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma jel ovo isti onaj sud KOJEMU SU IZ SPISA UKRADENI DOKAZI PROTIV OSUĐENOG DRAGANA ČOVIĆA ??
I gdje je sad protest. Pravda za ovih trinaest vojnika. Kako je sin pripadnika teroristickih jedinica tzv VRS zasluzio vasu paznju i da protestujete za njega vise od onih koji su vas branili? Kakva je to logika. SVI NA ULICE, NEK PADNU UBICE!
Supci sa klixa brisu lajkove bem li vam mater
Predsjedništvo RBiH je odigralo presudnu ulogu u odbrani države BiH suočeno sa dvostrukom agresijom Hrvatske i Srbije i Crne Gore na BiH. Čim su krajem 1992. snage Hrvatskog agresora prekinule u potpunosti snabdijevanje ARBiH hranom i MTS-om, snage Srpskog agresora su pokrenule ofanzive na Srebrenicu, Žepu i Goražde. Dogovoreni rat u kojem je Bosna i Hercegovina na kraju ipak ostala neporažena!
Ali ko vas i jebe
Eeee moje bosnje
Uzeti pravdu u svoje ruke, dosta je kukanja. Na ovom svijetu pravde nikada nije bilo niti ce je biti.
sram vas bilo ,cirkus od suda,a za sjever Mostara B.polje po 10godina zatvora za BOSNJAKE,i dalje kazem treba svako da bude kaznjen ko je kriv ,ali ova sudska farsa sa Vranicom i HDZ ov sud nabijem na K.........
Bas me zanima hoce li sta desno krilo HDZ-a, Nasa Stranka i Falatar, reci na ovo ili su mozda zadovoljni presudom https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/presuda-za-vranicu-nastavak-udruzenog-zlocinackog-poduhvata-dijana-culjak-moze-izvjestiti-o-pobjedi-iz-centrale-sda-370101
Sramota stvarno..sad sud tuzite da vam isplati stetu..sta je ova nasa bosna odhranila ustasa i cetnika majku im nakaznu.
maltretiras civile i dobijes samo dvije godine. To je stvarno sramota i tuzno, zrtve bi trebali zajedno otic pred europski sud za ljudska prava. Nevjerovatno kakve niske kazne zlocinci ( i tu mislin na sve nacionalnosti) u BiH dobijaju.
Svatko tko je ubijao, treba da robija doživotno! Sve tri strane i završite više s tim! Pustite ljude da žive, da rane zacijele. Igrate se sa osjećajima ljudi uvijek pred izbore! Dodajete sol na rane! Fuj! Odvratno!
Sta reci o stovateljima UZP-a
Godinu dana , koda su stigliće pobili .Sramota
Strašno i nezamislivo vrijeme kad su bošnjaci zaboravili sta su ovi zlotvori radili 93 idu sad tamo kod njih i ljube ih u pakas fuj ....svaka cast pojedincima
sta ces ocekivati kad volimo hrvate zajedno vezemo zastave i zajedno zaboravljamo da su nas klali
Vi nas niste klali ???