Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota je da se ovi demineri guraju da ciste led, sto je posao ZOI84, a sve u promociju Solaka da se zataskaju pisanja oko malverzacija i lopovluka. Od kada je na deminerima da motorkama rezu led ..... jadno i bijedno za sta sve te ljude ISKORISTAVAJU
Da ima pametnih u ZOI-u pogledali bi slike prijeratnih dolaznih stanica na Bjelasnici. Iste su bile u zatvorenim objektima narandzaste boje. Sta misle debili da je to prije rata neko radio u zatvorenim objektima onako bezveze. A pogotovo dolazna stanica na vrhu, ista je ulazila u objekat opservatorija zbog zastite od vjetra koji je gore najveci ikada izmjeren u nasoj zemlji. Kakvi debili ovo danas rade pitanje je veliko i ko je sve inzenjer.
Nagradno pitanje, jesu li gori: 1 uhljebi iz ZOI-a koji ne rade svoj posao ili 2 uhljebi iz FUCZ-a koji se slikaju dok rade njihov posao pa onda 3 mjeseca neće svoj? Nagrada, biti heroj na vjeźbama FUCZ-a :)
HEROJI :) A nema para kada su poplave??? Ko u ovoj drźavi radi i čestito plaća porez, iz dana u dan tone u sranja ovih uhljeba i njihove propagande. FUJ!!!