Komentari (360)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nisu uznemireni kada trče srpski specijalci, pod punom ratnom spremom, glavnom ulicom BL i pjevaju za časni krst? O vašoj bezbjednosti brine policija RS a za bezbjednost ostalih EUFOR.
treba pred opštinu i mup, kamp da podignu
"NATO je bombardovao i Republiku Srpsku 1995. godine. Opsjedao je naše stadione, spuštao se helikopterima tokom utakmica, nadlijetao i plašio zvukom, bacao letke i šta sve ne."..... a duse drage, kako mi ih je zao sto im je NATO smetao u sportsko rekreativnim aktivnostima 1995. godine dok su oni granatirali Sarajevo. Da li oni sebe cuju ? Sta je s tim narodom ? Fakat su bolesni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Milovan Cicko Bjelica bio je načelnik opštine Sokolac i u periodu 1992-95. Tada su dvije osnovne škole pretvorene u zatvore za Bošnjake. To je bilo i u haškom predmetu Radovan Karadžić, gdje je drug Cicko bio svjedok odbrane... Dakle drug Cicko je (opet) nervozan. I neka je!
Bravo. I neka je. Sta je sve radio. I Bosnjacima, i Srbima nakon rata. Prije rata zvali ga Cicko Klempo. Bio magacioner negdje u nekom preduzecu. Posle, pred sami rat, bio fizicki radnik sezonac, radio posumljavanja. Te 1990 godine, on osnovo SDS Sokolac, niko drugi nije htio. Ali ga Karadzic i Milosevic pogurase i gotov belaj.
I meni su kao djecaku koji se vracao iz skole smetali t-84 sa bradatim spodobama u dubravama oko poligona za rezerviste strah i sve ono sto je uslijedilo pa ko je pitao tada nas dali nas je strah a minrali su kompletnu pistu
Ja se nadam da ovo neko prati i da ce podnijeti tuzbe protiv Bosnjaka koji vrijedjaju na nacionalnoj i vjerskoj osnovi druge narode u BIH
pa dobro realno je da naoruzani ljufi ne bi trebali biti u blizini djece...sta je cudno covjek trazio
Neka neka, ne boji se obični narod. Bojite se vi, Dodikovi kriminalci, mogu vas pohapsiti sve. Mogu vas srediti efikasno. Biće oni tu za izbore, da nadgledaju,da se ne desi izborna krađa. Znaš ti dobro Cicko, zašto se plašiš.
Ja ne razumijem, kako oni ne razumiju vec 25 godina, koji je razlog zasto su bombardovani. Zamisli koljes godinama, radis zlocine, ne samo Bosnu nego i druge njihove komsije pa se nadjes zaprepasten i isprepadan kad ti neko uzvrati mali dio toga sta su radili.
Neka neka samo nek ih plaše i naša su se djeca plašila i umirala od vas od 92
Kako su bosanci jadni i nesposobni sami se o sebi brinut.
"NATO je bombardovao i Republiku Srpsku 1995. godine. Opsjedao je naše stadione, spuštao se helikopterima tokom utakmica, nadlijetao i plašio zvukom, bacao letke i šta sve ne."..... a duse drage, kako mi ih je zao sto im je NATO smetao u sportsko rekreativnim aktivnostima 1995. godine dok su oni granatirali Sarajevo. Da li oni sebe cuju ? Sta je s tim narodom ? Fakat su bolesni.
Slijedeći put će ga uhapsiti i predati sudu u Sarajevu.
Što se Bjelica plaši ako nema razloga? Svakako da ima i soli i putera na glavi!
U tri lepe teram sebe 👉🏽👌🏼
spuštao se helikopterima tokom utakmica, nadlijetao i plašio zvukom, bacao letke i šta sve ne... hahaha, eto ako nas napadnu znamo sta nam je cinit
Ljudi pročitajte svoje komentare, dace vam odgovor zašto neko nece da živi sa vama. Prosto, samo malo samoanalize, za bolji život neće škoditi.
Neće da živi ''s nama'' radi svog fašizma radi kojeg je i počinio genocid. Jer, civilizovan čovjek bi ako neće da živi s nekom samo otišao (preko Drine) ako ga već vlastiti fašizam toliko guši. Kao što su otišli sljedbenici Pampersa iz SArajeva. Samo, to su trebali uraditi prvi dan a ne liti krv komšijama, pa bi čovjek poštovao taj vaš stav.
Pa fašisti sa tirnjacima na čelu treba da se postave na svoja mjesta - zatvor u Vojkovićima i više neće biti komentara. Dok god se i jedan fašista u BiH i okolo, šunja protiv poštenih građana - nema mirnog života. Srebrenica, Sarajevo i ostali su se jednom desili i neće nikada više. Neka košta koliko god. Bosna ostaje i opstaje još 1000 godina!
Jel to Bjelica uvodi red ??
Na palile se učiteljice