Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zene su nekada bile drugacije vaspitane, imale su osjecaj za porodicu, muza, djecu! Takve zene su uvijek bile postovane, treba samo pogledati nase nane i bake, pa svaka je imala uspjesan brak, i zadrzale su muskarce do kraja zivota... A ove danasnje klaberke zaludjene i zadojene "idealnim" zivotima iz nakih turski serija i filmova, koje te gledaju samo po debljini novcanika, i koje skinu gace nakon jednog placenog pica, nece niko ni ozeniti, niti odvesti na ples😀
sve rece covjek u par recenica, kratko i jasno
Dos'o kapitalizam, nema vise ni posla kako treba, a ne igranki na poslu
ova u crvenom sakou se more hos malterisati
Ovaj Hazim sa prve slike je neuništiv...
..."pripadnice treće dobi"...what to say. ...inače, glede hedlajna, prije je bilo više muškića, jer je bilo više i žena. sad je najviše raznoraznih trebica, glumica i "me, myself & i" princeza. pa muški rekli, "aj ti bona lagano". nečurel obrambeni mekanizm.
Da ove hebem zaradio bi toliko sevapa vise nego da odem na hadz... ;-)
Sad imaju veca prava, isplati se borba za ravnopravnost ;)
Svaka cast damama, ali su imale prije vecu paznju jer su bile mladje.
Imale zato sto nisu davale svakom ko priupita
@Samke Znam ih ja sto daju kapom i sakom, pa im nikad ne fali paznje. Ima tu raznih faktora...
staro a pameti nije doslo ..
i muškarci su prije imali veću pažnju žena
Zato sto su prije bile normalnije. Sve po zasluzi.
Imam više kose nego što se vidi na ovoj slici. Molim Klix da stavi neku drugu sliku na kojoj plešem.