Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ljudi ko kaze da BiH nema perspektivnu omladinu, pgledajte samo ministricu pravde Kantona Sarajevo koja je 1981 godiste:) MISLIM DA JE OVO NAJMLADJA MINISTRICA NA SVIJETU! AFERIM SDP-u i ORONULOM KANTONU I DRZAVI. MAJKO MOJA GDJE ZIVIMO!
Vlada sastavljena i sad je red da pocnu raditi i da pokazu da su zaista spremni da rade i grade... A spremni su...
Zasto je zabranjeno napisati da Dijana Tabori nema naucni magisterij vec CIPS-ov? Zasto je zabranjeno napisati kako je doktorirao Emir Suljagic? Zasto sarajevo-x.com obmanjuje javnost?
Samo naprijed ne osvrćite se na komentare Dodikovih SBB-ovaca . Rušite sad korupciju u bolnicama, fakultetima .... bez toga džaba ste došli na vlast
Ma hajde, kad moze Ciccolina u Italiji biti \"ministrica\", sta fali Velidi, majke vam ?
Cestitke i najljepse zelje svima,
IMAM INFORMACIJU ZA SVE. gOSPODIN SULJAGIĆ JE VALTER, ALI U OVOM SLUCAJU J..... NAM M....!!!
mlada Dijana je preko stele postala Komsiceva savjetnica, namjesten joj je bio konkurs u MVP ali sada kada je SDP prosao moze od nje postati i ministrica...mozete pricati sta hocete ali mala niije politicki prevejana za tu funkciju
Pitanje znali iko nešto o liku i djelu Gosp. Ministra Suljagića, cuo sam da je veliki kapacitet?
Za početak nek\' urade reviziju diploma. Mogli bi početi od kolege im Ajnadžića.
Jest, kad i u SDP-ovim redovima ne bi sjedili nacionalisti i neofasisti, raspitaj se malo. Uostalom, i ne moras, samo sacekaj par mjeseci, sve ce ti biti jasno, ako do sad nije.
neka je i ovo gotovo, imam puno povjerenje u SDP da ovaj grad, ovaj kanton i ovu zemlju mogu vratiti na evropski put, poslije ovih mračnih godina vladavine nacionalista i neofašista.
A ako prioriteti vlade budu zaduživanje kod MMF-a radi ostvarenja prioriteta - bez prigovora MInistarstva Pravde i Uprave ????? Ministrica bi bila najbolji potez vlade protiv građana koji su dali glasove toj Vladi..... I još bezbroj pitanja - od napate Koncesija do Stečaja do reorganizacija, razlike između privatnog i javnog, rasipanje novca iz budgeta itd.... Berlusconi i lijepa Mara ?
Ma bravo za postavljanje Ajnadžića sad će sigurno zavaliti ono boraca što nije uspio zavaliti u ratu. General u penziji!!! malo mu penzija od 1500 KM da Bog da mu uvijek malo bilo!!!
To u još kraćem tekstu glasi: Sve je moguće pa čak i to da Ustav i osnovni principi rukovođenja državom budu iznad izborne volje građana i iznad političkih dogovora izbornih pobjednika koji su protivni i Ustavu i Zakonu..... U najkraćem glasi: Na izborima biramo one koji će poštivati zakonska rješenja....... A Ministrica pravde je tu da se stara i o tome....
Nadležnosti MInistarstva Pravde i Uprave su: Davanje mišljenja, mišljenj, razmišljanje..... Ministri su MInistri (Nekada bili) zato što su imali mišljenje i stav..... Ako ona ne bude imala mišljenje i stav i ne bude radila u skladu sa propisima uzimajući u obzir opšti javni interes, imenovanje iste na poziciju ministra će biti samo nastavak razgrađivanja društva kakvog poznajemo...... Ako pak bude radila u skladu sa propisima to ministarstvo bi moralo povećati broj zaposlenika radi unutrašnje kontrole i situacija bi se mogla promjeniti na bolje..... Mlada - Poštovanje za Ministricu obavezno - Vlada poštuje njen stav ?????? Sve je moguće - pa i izmjena dogovorenih zakonskih i podzakonskih rješenja radi intervencije MInistarstva Pravde ??????????????????
bolan, haj\' malo citaj izmedju redova