Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... popise kahvu i razidjose se.
Toliko bi se stvari moglo pokrenuti samo da je volje : sem ovog autoputa (tz-brcko-orasje), intenzivirat radove na izradi dokumentacije za spajanje na 5c preko zavidovica, sanacijja i modernizacija puta sarajevo-tz, izrada tuzlanske zaobilaznice (kao sarajevska, banjalucka, zenicka), elektrifikacija zeljeznice doboj-tz-zvornik i toliko drugih projekata koji mi sad naum padaju ali cemu trositi rijeci.. :(
Bravo Tuzla imate ljude zlata vrijedne i napravite sto vise okazite ublehaskoj dodik covic zlaja alijansi kako se radi samo naprijed HOS je uz vas
Crnokošuljaško reketaško g.o.v.a.n.c.e koje će Zlajoglu za koji dan otresti s cipele jer reketaši, atentatori i crnokošuljaši lete iz nelegalne Vlade FBiH, bez toga nema Vijeća ministara. Sami pali, sami se u.b.i.l.i!
Što bi se reklo \"OD TAD PROĐE TRINAEST BAJRAMA\" nema od tohg nista pa petlju na Šićkom rade dvije godine (dva duluma zemlje)
molim molim vas, de vise napravite taj autoput. sav se najezim kad se vozim prema orasju. POCNITE VISE!
hocemol janezi bomo tokrat
može li mi neko reći jesu li ovo domaći sokovi na stolu?
Ma nek\' su malo posjedili. Lijepo je to. Samo trebali su gdje u park ili ljetnu baštu.
pod hitno izvrsiti preraspodjelu prihoda i dijeliti onoliko koliko doprinosi svaki kanton pojedinacno a ne sve u sa...
jbo vas vise i taj autoput i meni preko drine je dok.rčilo da slusam o tome, a nista se ne desava...puuu