Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eeeeeeeee komedije od drzave, pa vidi na sta politicari lice...
Ruzno pache
\"Prema njegovim rjecima,problem je i u sistemu jer Parlament ne moze donijeti nijedan zakon iz oblasti ekonomije bez saglasnost ................\".Nisi li sada rekao da treba prvo urediti drzavu BiH da donijeli sve potrebne zakone i odluke koji bi bili garnat ozdravljenja BiH ekonomije i sigurnog privrednog razvoja. Sada kada je medjunarodna zajednica ukljucila svu masineriju da pocisti kocnicare ustavnog uredenja BiH TI,SPIRIC i dr.pricate u ukidanju viznog rezima i razvoju ekonomije na nekom prostoru u kojem ne vladaju zakon i pravo,prostoru kojem vi nedajete ama bas nikakav znacaj.Ekonomija je slika jedne drzave.
Sta ima ovaj bivsi portir sa ekonomijom???? Hehe zemljo otvori se, svaka hrdja je danas \"politicar\"
\"deficit BiH već za prva tri mjeseca ove godine iznosi tri milijarde KM\", to znaci ako se stanje ne popravi, a dapace znamo svi da ce ga ujedinjeni politicari BiH poprvaviti, iznos deficita na kraju godine podebljo bi se na 27 milijardi KM, uz to treba dodati i 6, 8 milijardi deficita iz 2008 plus deficit od par milijardi sto ce politicari pokrast do kraja 2009....., plus razlicite kredite od FMI banke i njene fantasticne kamate, mislim da se moze deficit samo u ovoj godini izracunati na neki 25 do 30 milijardi Eura ! Ako se gleda na deficit nekih drzava mnogo bogatiji od nase, pa to i nije puno. To je od prilike po mom procentu internacionalnog ekonomskog strucnjaka 15 do 20 godina izplacivanja ako ne uzmemo u obzir varijaciju procenta FMI kamata.
Je li ovo onaj vodja navijaca?
Vidi mu face a vidi mu kaputa, jadna ti majka !! Tipicni govedar
Ovaj klaun sto lici na Gargamela je dokaz da danas svako moze se igrati politicara
Ama ko mu dade telefon u ruku pobogu brate.
al mu dobro stoji motorola
isprdak se nasao da komentarise nesto....
slavuj! hahahahahahah