{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Prioritet Ministarstva zdravlja RS je rekonstrukcija ustanova

S
2.3.2012. u 20:24
0
2
Prioritet Ministarstva zdravlja RS je rekonstrukcija ustanova
0
Prioritet Ministarstva zdravlja RS je rekonstrukcija ustanova
Ranko Škrbić
Prioriteti Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske u ovoj godini, kada je riječ o zdravstvenim ustanovama, su završetak bolnice u Bijeljini, aktivnosti oko bolnice u Nevesinju, početak rekonstrukcije banjalučkog Kliničkog centra, te rekonstrukcija objekta "Srbija" u bolnici Kasindo, rekao je resorni ministar Ranko Škrbić.
"Što se tiče bolnice u Foči već smo dogovorili da ćemo raditi dva veoma važna segmenta - izgradnja regionalnog Zavoda za javno zdravstvo, čiji će dio prostorija kao nastavnu bazu koristiti Medicinski fakultet, a radićemo i jedan aneks pri glavnom objektu interne klinike koji će služiti za hemodijalizu", naveo je Škrbić.

On je dodao da su pacijenti u Foči i Trebinju jedini koji nemaju uslove kakve imaju drugi pacijenti koji su oboljeli od bubrežne insuficijencije, te da je u planu izgradnja dva centra u ovim gradovima.

"Dosta toga smo već uradili i rukovodstvo bolnice u Foči veoma vrijedno radi, tako da značajna oprema koju smo dopremili u tu bolnicu je u funkciji, a i dio prostora već je adekvatno rekonstruisan", rekao je Škrbić novinarima nakon otvaranja prvog simpozijuma dermatovenerologa Republike Srpske u Banja Luci.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: