Prvi radni dan nove Vlade KS
0
Prioritet je budžet za 2011. godinu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rezultata nece biti jer neko ko tako bratski i sebi svojstven nacin vodi politiku majorizacije ne moze donijeti rezultate u bilo kome domenu drustvene zbilje..
Novoj vladi zelim srecu u radu i da nam sto se sto prije pokazu rezultati, pa da dusmani puknu od zavisti...
lip, evo sad cu, bas su mi mjerodavni i imamovic i poskok. ne znam kome vise mogu vjerovati. a za ove sa slike, ne znam sto se digla tolika frka, pa sve je to sitna buranija, ta i poslavili su ih ne bili sta zeznuli, da ih se tako kutarisu. jedino me cudi za suljagica, on je puco na puno vise - vanjske poslove, a uvalise mu da se po sarajevu za.he-ba..e sa arzijom
pa naravno, komunisti i mafija i fasizam je jedno te isto njesra, cak i u rijecniku, imas jednog glavnog mafijasa i svaki mali detalj isti, samo sto sa razlicitim nazivima.
DOKUMENT: Lagumdžija tražio reket od 3,5 miliona KM Petak, 14 Siječanj 2011 10:00 Predsjednik SDP-a Zlatko Lagumdžija predložio je da za usvajanje regulacionog plana \"Alipašino polje 7\" u sarajevskoj opštini Novi Grad, gdje je firma \"ASA holding\" kupila parcelu i započela gradnju objekata, platimo reket od 3,5 miliona KM što je jedan odsto od ukupne investicije. Naveo je to direktor \"ASA holdinga\" Nihad Imamović u izjavi Tužilaštvu BiH datoj 9. juna 2010. godine, koja je u posjedu \"Glasa Srpske\". Imamović je ovo rekao kao svjedok u već poznatoj aferi \"reket SDP-a\", odgovarajući tužiocu Dubravku Čampari na pitanja. - To je na sastanku održanom 24. juna 2009. godine u staroj zgradi Astre rekao direktor firme \"Butmir\" i Lagumdžijin posrednik u pokušaju reketiranja Husein Sejo Hasibović, a sve to je i snimljeno na diktafon. Hasibović je tada dodao da on nije pristao na taj prijedlog jer je smatrao da je to velika cifra, ostalo pročitajte na POSKOKU