Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj nas kriminalac kaze nije moja mala spijun sta si ti mislio s tom svinjskom glavom da si neki ljepotanjos tu nesto spominje svoju zenu kako te nije stid pogledat joj u oci doduse nisi ti prva njena zrtva ona je krajem 90-tih u Holandiji strpala najveceg njihovog mafijaskog bosa na robiju
Dobro smo mi u Bosni ikako živi, kakve palamyde i hohštapleri su nas predstavljali.
i mene je j.....
A baš je slatka.
Sta je to Aziza Sacirbegovic dala Sarajevu, pa da ulica u Hrasnom nosi njeno ime? Jos ono i nije ulica vec bulevar...
cudoviste
Pa on ga je njoj pristavljao za dobrobit bošnjaćkog naroda!
to vec godinama...u cemu je problem??? Zabavljala se i sta???
he.be.no na sve strane:)
Zar je samo drzavu, ma ja bi i cacu za plavusu dao.
treba sad njemu y.e.b.a.t--- sve sto ima i njemu i pokojniku onom sto mu je vjerovao onih godina 1992-95g i pristao da ga prestavlja kao ministar..
kakva je tu qurva bila, sigurno ju je je bavao po evropi gdje je stigao po hotelima i po wc-ima kad zagusti ... u kojem je on zatvoru?
Ko je odlucivao o nasoj sudbini dobro ima iko ziv... Kakav jadnik ...
s obzirom da u naslovu nema upitnik, ja bih vas tuzio na sud da ovo dokazete
Klasika.. Kriminalac i Kur@vela u akciji \"kako nategnuti siromašne i napaćene građane BiH\".... Eto ,z-guzi nju Šaćirbeg ,a z-guzi i nas .... PS: U \'po Sarajeva ulica po imenu Šaćirbeg krim Hanume...
SVAKAS KURW@ ZNA KAKVU KITU IMA STRANKA SDA... SDA KAKO K@RAM KURW@ JAAAAAA.... SDA IZ BUĐETA PLACHAM JAAAA....... SDA DEMOKRATIJA....... SWAKA KURW ZA MENE ZNA- STRANKA SDA !