Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covicev zet na plati 8 000KM
Zbog toga mi HOČEMO 3 entitet i kanal na Hr jeziku nije 8000 KM nego osamtisuca,dosta je nama Bošnjačkog nacionalizma.
drži se ti punca, nemaš ti veze o kontroli leta!
Kamenjarac pakuj ti kofere, zajedno ćeš sa puncem u Vojkoviće!
Ugrozenost hrvata je marketing hdz. 8000km mjesecno i parazit je zaposjeo instituciju.
Postavio ga krivousti hercegovacki fasista da glumi direktora. To sto sa poslom nema veze nije bitno, tu je da isise zivot iz drzavne institucije, kao pravi parazit, 8000KM mjesecno i da promovise ugrozenost. A onda pravac hrvatska i sudovi mu ne mogu nista.
Postavio ga covic sa zadatkom da prima platu i ne mjesa ae u svoj posao, cilj je da unisti instituciju i dokaze da su hercegovci ugrozeni, a uz to 8000 na racun hladno. Uvjek moze otici u hrvatsku i pobjeci pravosudnim institucijama.
E moj Primorac pojma ti nemas, samo se kurvas drogiras i putujes
najveci uhljebi na svijetu u ovoj drzavnoj firmi
Nadam se da nam kontrolori leta neće biti nakur čeni ko kasirke
Haha vjeruj te raja ovdje se uhljebiti bolje nego bilo gdje u Austriji ili Njemackoj, ''najgore'' radno mjesto plata 2200KM nikakvo specificno znanje vam ne treba da bi ste radili u Bhansa-i, ali stela samo takva da vam je Bakir otac ne bi vas mogao tu ubaciti....
Jesu li to oni Bakirovi roboti
Ugroženost Hrvata i položaj kao i plača gospodina Primorca je vidljiva iz primjera doticnog koji je dao interviju , klasicni primjer ugroženosti ,dapače Hrvati jesu ugroženi ali od strane HDZ to što je Primorac zet Čovica nema nikakve veze sa poslom koji obavlja on je jako jako jako jako jako stručan i školovan.Školu je zavrsio u Širokom odsjek majke mi sve je gotovo za 8 dana,fakultet naravno u Travniku , magistrirao na Sokocu da dokaze da nije nacionalista itd itd
Kakav si ti maloumnik pa nije velika razlika u plati kontroloru leta u BiH i EU sitnica 10.000 evra razlike.Ostajte ovdje sunce tuđeg neba...... hranite buđetlije.
Najbolja diploma im je članstvo u HDZ, ono malo drugih što prime biće SNSD i Нашисти.
'96 imali sve potrebne kontrolore leta, školovane u inostranstvu ali su neki majmuni uzimali pare od Srbije i Hrvatske da bi oni nastavili raditi kontrolu našeg neba za nas i tako nam uzeli desetine miliona dolara. Političari prodane duše, vazda bili.
Nema veze jer poslodavci kazu radit ce filipinci, turci, roboti
Nasi ne znaju nauciti nekog da pravilno postavi šaht na ulici, a sad ce uviti nekog da bude kontrolor leta??? Hahaha. Bice svi ko doktori bolonjci. Tamo svaki ispit a,b,c,d odgovori. A prije si sam moro znati odgovore. Zato ljudi u nasim bolnicama umiru ko na pokretnoj traci.