Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakir je dozlagrdio više sa dodikom,ima on o čemu govoriti u federaciji,rs-om neka se bave građani tog entiteta
Hvala Bogu da je i onom Bakiru i njegovim smjesnim novinarima neko stao na kraj. Sad ce naravno svi ti koji su protiv njih postati \"kriminalizirani\" ali Bakire ko te jeb... Na vrh glave si i muslimanima i hrvatima i srbima zato tvoju sugavu emisiju i treba ukinut ili prebacit u neki bezvezni termin a u ovom terminu emitovat nesto normalno
sa koliko je novcano kaznjena FTV ili se b a l i j s k e organizacije ne mogu o njihovoj drzavi kaznjavati kazne vaze samo za Srbe i Hrvate mamicu vam J E B E M b a l i j s k u!!!
Commi, licis mi ponekada na jednog od onih \"nabildanih\" demokrata koji sve znaju i ostavljas utisak da podrzavas ove buzdovane na FTV...kakve trice i kucine covjece, kakva lica i maske...oni se sluze najcrnjim metodama da bi diskvalificirali ne samo drugu politicku opciju nego da bi svjesno ili nesvjesno potpalili dodatnu medjunacionalnu netrpeljivost..E tu normalan covjek mora da reagira a ne prizivati ogledala i slicne nebuloze. Hajde, ne uzimaj ovo za zlo, ali su ovi sa FTV-a ovaj put otisli preko svih granica.
E neka je neko i Bakiru klempu opucao. Od nacionalne televizije su napravili cirkus. BIH4EVER
Ono sto je otovrena nacional-sovinisticka propaganda na FTV su naprasno nazvali \"parodijom\". Zbog toga odgovorni zasluzuju da budu drakonski kaznjeni i profesionalno obiljezeni. Vec isuvise dugo uredjivacka politika FTV-a nema nikakve veze sa profesionalnim novinarstvom i pretovorena je u koridu za obracune sa politickim neistomisljenicima odredjenih politickih mindera.
ma sta se ovi politicari mjesaju i slobodu medija u nasoj zemlji m... vam j... lopovi i jos hocete da upravljate medija treba se dici sve na noge i bagru pregaziti nogama