Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj to: svjedok koji je ukopao žrtvu. Pa ako je ukopao žrtvu valjda nije svjedok, kako je ovo tumačenje zločina?
SrBska kost..
Damir Arnaut je postavio svoju suprugu Sanju Bagarić za PR na aerodromu gdje ima platu 3000 km. Uz Arnautovih 7000 km u parlamentu to iznosi mjesečno 10.000 km primanja. Ma bravo Damire. Nisi ti levat.
Kad se nacionalisti raspravljaju sa nacionaistima , govna sa govnima, neprocjenjivo!!!
Nemogu se Srbi pomiriti da su zločinci genocidaši
Od zla ste nastali od zla če te i nestati samo polako ??!!Šatro agresija Ruski vojnici su od 39 pa do 45 svojim rukama sahranjivali i obilježavali vojnike Werhmata??!!
Svakodnevno se iz zemlje vade kosti kao užasne posljedice ljudskog zla, pakosti, mržnje, zločinačkih poriva, ekstremnog zla. Mladi treba da prepoznaju to zlo bez obzira ko ga je činio pod čijom zastavom i u čije ime, jer zlo je univerzalno, iskonsko, daleko van veze sa religijom, daleko van veze sa nacijom, daleko izvan veze sa priridom čovjeka, koji tijelo drugog čovjeka smatra hramom Božjim, vrijednijim od objekata svake crkve i džamije. Učimo da je zlo zlo, ma čije bilo.
@BulevarXXX Samoodbrana opravdava sva sredstva jel.?
@Poturcenelazi tebi ni kompletna parohija ne moze pomoci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba ugasit komentare na ovakve vijesti siri se mrznja nacionana netrepeljivost je u porastu glave usijane
Siri se nacionalna netrpeljivost i mrznja? Kod koga? Kod nas, ili kod komsija koji nas vec mrze i zele da nas kolju opet?
Zasto? Nek omladina vidi gdje zivi i kakvo je to zlo prisutno na sve strane, i kod nas i kod njih i kod onih, a sve kako bi imala priliku da sto prije razmisli gdje bi se moglo otici :) Ovdje je manje je normalnog svijeta nego nas dno dna svijeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)