Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Digo kredit zavalio roditelje u crno smije se rokce
Doza natprosječnog Bošnje - fakultet edition hahahah
A u krupnom planu 2 najveca bandita na SPUSu : Ahmed i pederofil
Pozdrav, Zaplijenite, zabranjujete bankarstvo ili ozbiljnu osobu i nemate naklonost banaka ili bolje imate projekt i trebate financirati, loše kreditirati ili trebate novac za plaćanje računa, sredstva za ulaganje tvrtki. Dakle, ako vam treba novac, ne ustručavajte se kontaktirati mene e-pošta: [email protected] srdačno
samo za SDA uhljebe
Ako ne dobijes posao nakon fakulteta, ovo ti ga ispadne isto kao i da ti roditelji dignu kredit i vracaju jer ce ga oni svakako na kraju morati vratiti... Po meni je bolje studentima nuditi neplacenu praksu u zamjenu za kredit, sto ti ga ispadne da je ipak placena ta praksa, svi imaju neke koristi od toga.
Hebo to... Taman zavrsisi, ocekujes imat ces svoju paru, kad ono jos godinu radis "za dzaba" dok vratis.
ranije studenti nisu mogli imati brade a danas svaki drugi zapusti pa citavo zbunje.... bas mi je to mrsko i ruzno
Ovo funkcionira od 2006... zna li se kome su dodjeljivani krediti, koliko je novca vraceno u fond?
ja koliko znam ovo niko ne vraca
@Tersalka Naravno da se zna!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Digneš kredit, završiš studij, nemaš posla, ko vraća kredit??? Ovo stravično lići na pranje novca kojeg se bespovratno dijeli djeci kadrova stranke.
Vraća žirant, fino ti piše. Ne možeš ni dobit kredit ako ti roditelji ili neko drugi ne mogu biti žiranti.
Pozdrav Bosno , amerikanac poslije završenoga studiranja dobije i posao ,pa mpze vraćati kredit.Nasi moraju ići cijepati drva da bi se prehranili.Kredit da ,vraćanje samo kada dobije posao.