Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.youtube.com/watch?v=gVvxBG9QFZM
Gledajte naseg ljiljana kako je zatego saku na celavog fratra...tako se brani nasa BiH...pozdrav iz Geteburga.
CRO voli svog stolnog hrvatskog predsjednika Komšića :D:D:D:D:
sve srbe pok.lat i to pod hitno !!!
los ti je ovaj nick: bili Hrvati ... skontaj bolji
Bosna je povjesna hrvatska zemlja do pada pod Tursku! Turci su preveli na islam tamosnje Hrvate (koji su na to pristali) i oni se zovu sad BOSNJACI. Evo povjest u dvi rečenice.
Istorija BIH BOSNJACI su izmisljena nacija, uzeli ste moje prezime kao nacionalnost.. Bosnajci tzv. su bili HRVATI MUSLIMANI PA JUGOSLAVENI PA BOŠNJACI PA TURCI ... A Rumunji rekose \'\'BOSANJCI NAROD BEZ OTADZBINE\'\'
Svaka cast organizatorima i ucesnicima...!!! \"Dani Mira\"...! Bosna Srebrena su cuvari Bosne...!!! i Trn u oku neprijateljima nase domovine...!!! Pozdrav Eldar, i cuvajmo nasu jednu i jedinu ko zenicu oka...!!! BIH4EVER...!!!
Ovi ljudi koji komentarišu sve gluplji :/ A svaka čast za manifestaciju :D_
Elektroprivreda je najveći pljačkaš u zemlji. Ako pratite na satu, vidjet ćete da jeftina struja uvijek kasni 20-30 minuta, a skupa urani 5-10 minuta. Zato imaju plate po 5 hiljada i njihove lude babe (službenice) oblače se u Gerry Weberu, pričaju o moralu i zgražavaju se nad sirotinjom. A ti, narode, cuclaj cipelu! P.S. + 30%
evo one seljanke dzenane sto samo se.re