Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kaže se prikupljeno već ukradeno
Oteto. Ove akcize su otimačina teška, a pare će se naknadno ukrasti samo dok skontaju koliko kome ide
SVE sto drzava profitira odjednom samo ispari ..KAKOO???
nije prikupljeno, nego oduzeto od građana. i skrkaće se u asfalt a od 100 miliona se može deset dobrih fabrika napraviti. ljudi od 100 000 hiljada naprave posao za 5-6 radnika
I gdje su sad te pare??? Koliko ste kilometara auto-puta uradili? Kao da ga od plate pravite!! Svaki kilometar ste uradili kreditom a prikupljenim parame se izgubio trag... Sve go lopov.
Gdje su pareeee?
I kol'ko je tu neko dobar? :(
kriminalna vlast i uhljebi slave...narode crkni u bijedi
ovih 100 miliona ce nestati u djepove politicara i svi ce se oni praviti ludi
Ovim vladajucim se bolje rentira od tih sredstava financirat svoje glasacke baze nego ikakve puteve pravit. Te price o izgradnji cesta nisu ni u startu zamisljene, nego su samo paravan za tekuce megalomanske potrebe.
Nepromisljeno je javno navodit koliko je prikupljeno sredstava od akciza jer ce to biti znak uzbune za brojne prohtijeve i proteste o povecanju prinadleznosti, kao prvo od laznih i raznih boraca, 1601 bor. udruzenja, isto i invalida sa laznim dijagnozama, pa onda redom lezihljebovica, kulture sporta, da se mogu milioni krast, a i novih zaposljavanja kao stranackih baza itd.
Ode novac za predizbornu kampanju
Bacanje prasine u oci, gorivo jos uvijek nije ni na jednoj pumpi pojeftinilo iako su to najavili da ce biti jos od petka. Laz, laz i samo laz.
A koliko je kilometara autoputa napravljeno od povecanja akciza????
To pitanje treba postaviti Radoncicu njegov covjek je taj koji ce upravljati tim sredstvima, nekadasnji premijer Adnan Terzić
Zna se gdje zavrsavaju pare kod smetljarskih naroda
Pa gdje je ovdje moj novi audi ?
vi bi da se automatski ceste naprave lege pare i to je to klix stručnjaci
Strucnjace, gdje je 10 milijardni prikupljenjih u zadnjoj deceniji??