Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj boze da odsele jer bi ti majmune \"akademice\" i tebi takvi kolo vodili u Bosni. Zivjeli kanadjani, dole fasisticki bosanci.
Papci jedni a koliko ste vi dali bilo kome. jadnici jedni samo cekate da vam ko sta dadne. i kad vam se dadne malo vam. koliko su vam silajdiz, tihic, lagumdzija i ostale fukare dale je.b.a.l.i. vas oni. umjesto da budete zahvalni... stvarno stoka samo na ovim forumima
SRAM VAS BILO!!! 1.600 I + 3 MARKE???!!! NEŠTO ODVRATNIJE ODAVNO NISAM ČUO!!! SRAMOTA!!!! FUJ ŠKRTICE BIJEDNE!!! HEJ, NEK UZME TA KANADSKA AMBASADA TIH PIŠLJIVIH 1600 KM SEBI ZA ISPOMOĆ OKO SELIDBE IZ BOSNE I HERCEGOVINE, JER SVEJEDNO SE SELE ODAVDJE... ILI SU SE PREDOMISLILI?? ;-)
A koliko su naše guzonje do sada izdvojile za pedijatriju iz svojih džepova?!?!
Mnogo su prikupili, smijesno bolje da nisu ni prikupljali, jadno nema sta
Ote mi riječ iz usta....bože sačuvaj, ja fukara
E jesu se pretrgli :( Ovo je sitnica...