Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, Milorade, dobio si u entitetskom kavezu prvu stranku bez srpskih boja i srpskog ludila. Hairli ti bilo.
Dvije godine slusamo Davora da ce izaci za dokazima. Do sada, sem optuzivanja nijedan ali nijedan iole opipljiv dokaz nismo vidjeli. Neka se nikom ne desi ono sto je mladicu Davidu pa i njegovom ocu ali odavno je ovo vise nego degutantno.
Gdje su više oni dokazi?
koji dolazi kad ih sud ne priznaje.nemože Davor to sobom objavljivati.
Klix u Banja Luci se ništa nije promjenilo. U Sarajevu se mnogo toga promjenilo. SDA i DF su predikovali neku građansku državu kad ono bio samo pokušaj oslabiti konkurenciju. Kad ono nije uspjelo opet se bacaju u nacionlnu stranku. To je problem. Nisu više vjerodostojni a došli opet na vlast u Sarajevu.