Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto ovaj lik uopće dobiva bilo kakvu medijsku pažnju, montaže su mu trećerazredne, neduhovite,i generalno, lik je netalentiran, isfrustriran i ima viška vremena, što će reći da mu je mrsko nešto korisno raditi. Nešto čisto sumnjam da je i dobio prijeteća pisma, izmisliti priču koja će ocrniti hercegovce (inače bosanac sam,al pustite više ljude na miru) je najlakši način da se pojaviš na sa-x.com. Jadni ste više sa tom vašom mahalskom retorikom (kad vas čitam, čak osjetim i pripadajaći jalijaški naglasak) prevaziđite komplekse koje vam nabijaju široki i dodik i postanite metropola vrijedna poštovanja i divljenja, a ne mahala sa soliterima.
i Hrvati su fasisti ali tek Bosnjaci. Ovih godina su oni ipak najveci fasisticki faktor na Balkanu.
PA BUJRUM, AKO MU SRCE TOLIKO IZGARA, NEK SE BRCAK VRATI U NA SVOJU RODNU GRUDU, U BRCKO. A TOLIKO PRICE O TAKO BEZNACAJNOM AKTU, U NEDOSTATKU PRAVIH INFORMACIJA, PORTALI STVARNO SVASTA STAVLJAJU I ONDA KAO ON PRIMA PRIJETNJE, HA, HA, HA... I OVO NEOFASISTI\", BAS STE NEKI INFANTILNI NOVINARI...NEKI KLINCI RAZVILI ZASTAVU, VISE NECE BOGAMI, POSLIJE SUDSKE ODLUKE, NO SRECA VASA NOVINARSKA DA NE ZIVIMO U DRUSTVIMA GDJE SU PRAVI NEOFASISTI (RUSIJA, NJEMACKA, ITD.), PA DA VIDIS STA ONDA DA ZOVES ONAKO KAKO IH ZOVES, A OVI KLINCI, TO J SVE IZGLUBLJENO PO KRIZEVIMA, POLUMJESECIMA I SAJKACAMA SVOIJH RODITELJA.
Nije mi jasno zasto uporedujete ove karikature sa karikaturama o Muhamedu,,ovo nema nikakve veze sa vjerom,,ja nevidim ovdje nigdje ni Isusa ni Mariju jedino Papu a da vidite kakvih karikatura od Pape i kondoma ima u Njemackoj pa ovo je nista.
vi muslimani radite medvjedju uslugu drzavi koju volite. vratit ce vam se
Da... je kojim slučajem naslikao proroka Muhameda, to bilo istinski gadno i gusto za njega, a ovako oderati po križu, naslikati grudnjak na križu i tumačiti kako nešto Isus nije mislio ili pak volio (tko zna što je Isus volio..!), ovim je uvrijeđen temelj kršćanske vjere - križ! Što se pak pape tiče, slikajte ga i bez glave, briga me. Osobito za Bandića, Kosorku i ostale... No, križ se ne smije oskrnaviti! Tu je poanta. I najžalosnije u svemu ovome jesto ovo: što većina onih koji ovdje komentiraju, ili pak koji ovoga što je to napravio, osuđuju i prijete mu, najveći dio ljudi uopće ne konta o čemu se radi i tko je u svemu povrijeđen. Križ se može i ne smije ismijavati! U tome je problem! A za ove druge oznake i sl. to je bez ikakve veze... I hrvatsi portali su se ismijavali s kondomom, papom i td. ... samo jedna opaska, Vatikan uopće nije dopustio kondome, tj. niste u tijeku, Vatikan je samo dao neke smjernice glede svega toga! toliko.
Neka karikature, sve je to u redu. U ovome svijetu se te karikature više i ne mogu pratiti, što ima veze, nasmijemo se i idemo dalje... Prijetnje smrću su obična gluposti. No, mene zanima, što bi bilo s ovim mladićem koji je ovo napravio, da je - KOJIM SLUČAJEM - NAPRAVIO KARIKATURU PROROKA MUHAMEDA... ? Čisto pitanje za razmišljanje, ako netko zna odgovor, neka slobodno napise ovdje, ili pak slutnju...
Hhahahaha ma vidi dzemila sto su se razljutili pa spamaju sa karikaturama, ko diro zrno moje ko diro... Inace ne znam sto se ovoliko sekirate s kim je muhamed bio prije 1400 godina, bolje vam je da se sekrate koga popovi odradjuju po crkvama danas.
http://lh3.ggpht.com/__qUPnduv8_w/TA9tEscBA5I/AAAAAAAAAA0/CEZ66XOlP8w/s640/1.jpg
Evo jos par lijepih karikatura: http://www.faithfreedom.org/Articles/sina/ayesha.htm
@kriticki_osv Ja koliko sam primjetio i Danski i Bosanski karikaturista dobijaju prijtnje smrcu. U cemu je razlika? Isti fasisti samo drugacijih boja
Koliko vidim on ovdje nio oskrnavio krscanske svetinje ( kao npr Isusa Mariju ili neke setce). On je ovdje ismijo ljude odnosno politicare. To je potpuno razlicito od danskih karikatura. Meni nebi smetalo da je napravio foomontazu resa ili nekog drugog islamskog velikodostojnika sa d kondomom na glavi ili slicno
U jednoj slici je čovjek sve rekao,istina je bolna....
Lik je pravo glup, ne znamzasto je ocekivao da pojedini bolesnici to mirno promatraju, kad nekima treba sitnica da pobudale. Eto, sad ce zbog glupe slike imati more problema cccc Ne znam zasto mu je to trebalo...
@KOMENTAR Ko o cemu, zaostali primitivac o zaostalosti i primitivizmu.