Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška našoj zemlji i njenoj nezavisnosti. A Komšiću, već 'nako.
@AQmegaBa Tvoj stav "Moji neprijatelji su neprijatelji države" liči na Njemačku tridesetih godina prošlog vijeka, ili ako ne razumiješ, na fašizam.
@Zanovijetalo Komsic zlatni ljiljan patriota
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima li itko normalan u ovoj nasoj drzavi da vidi da treba komptomis da se svi osjecamo dobro,da svi slavimo,kako slaviti kad jedan cjeli narod Hrvatski i Srpski ne slavi,Pa treba doc medu ljude u tim mjestima cuti ih a ne šepuriti se i ignororati!Nista se ne postize inatima,nema fakta od inata!
govno od čovjeka
Nema ti ovde nitko tko nije probošnjo
daj te nam i ponedjeljak neradni
Oni koji nisu glasali su stvorili Republiku Srpsku na 49% BiH...
Muslimani proslavljaju zvaničan početak rata u BiH i radjanje Republike Srpske...
Podrška da političari počnu raditi konkretno na problemu ljudi u ovoj zemlji, a ne da nam serviraju sapunice svaki dan.
oj, demagogijo, ne mogu ni čitat osim donekle.... (ne može se izdržat do kraja članka)
KOMŠIĆU IZDAJICO,kanton Sa ti necemo zaboraviti!!!
Na zapadu bi Dodik i njemu slicni davno u cuzi sjedili . Da je Bosna specificna jeste bas zato je i lijepa .sta meni kao Bosancu Bosna vrijedi bez mojih komsija treba sjesti i pricati jasno al imam osjacaj da drugi to nece zele puno daju malo . Princip dam ti das mi trampa ugoditi svima a ne biti iznad drugih.
Pa gdje su Hrvati?! Aparati su tu,šta je sa Hrvatima.Ne dopustite da nam aparati stoje na praznom hodu!
Dugo se borite, imam osjecaj da uzivate u vjecnoj borbi i tapkanju u mjestu.
Pružamo i treba da pružamo ruku i onima koji nisu glasali za nezavisnost države Bosne i Hercegovine, ili se nezavisnosti i suverenosti i sada protive. Moja poruka, tim mojim sugrađanima jeste iskrena, kratka i jasna. Ovo je i vaša zemlja. Niko vam je ne želi, neće i ne može oteti.
Koliko se sjecam Hrvati u zadnji tren odlucili glasati jer im je obecana drzava u kojoj ce biti ravnopravni inace ne bi bilo BiH. A Komsic je hvala za takav cin.
Sejdo, više je žao onima što su glasali nego srbima što nisu.
BH blok - atori će biti na prijemu 09.01. iduće godine.....