Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako trebaju svi Srbi iz Bosne i Hercegovine koji ne vole ovu drzavu i ne misle zivjeti u njoj neka uzmu pasos Srbije i neka se i ne vracaju vise u drzavu koju ne vole.
To ste pokusali 92,da nas protjerate preko Drine,ali nije vam uspjelo.Nikada se vi necete u Bosni nista pitati.Pardon,mozete jedino na vasih 24%,ali ako vam sahovnicari dopuste.
@hamonhamon malo je reci da si glup ;) . Koliko si zatrovan mrznjom smijesno je pricati , bolje ti je uci malo historiju ;) ali ne onu koju srbi poturaju. Al sta ja tebi imam pricati kad je ocito rijec o nekom balavcu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Pa kad ste im već dali državljanstvo i pasoše, onda ih makar i zadržite tamo u Srbiji, koji će nam kur*c ovdje u BiH kad je toliko mrze.
Ovi spomenuti nisu najbolji spottisti RS-a. Ono, možda su najbolji sportisti SNSD-a:
A, da Cvijanovička je u " visokom prioritetu" - ma sva je in, ne vidi kako je Ivica gleda iz žablje perspektive!
Pa ovi sportisti su uradili ono što smatraju da je ispravno. Interesuje me koliko je to koštalo RS? No, šta sa ovima što su jednom nogom u Srbiji, koja ih naziva Bosancima i koja ih poštuje taman kao da su u Teheranu. Druga noga im je sa ove strane Drine, pa im ni tu nije dobro - oni su vjerovatno samo za EU. Pomognimo mi njima!
Kakve veze ima zvati ih Bosancima, pa oni jesu iz Bosne. I srpske izbjeglice iz Hrvatske u Srbiji zovu Krajisnicima. Da ih zovu Bosnjaci i da ih poistovjecuju sa Mujom i Husom, onda da kazes do zla. Zamisli na sta bi licilo da se obracamo jedni drugima sa "Srbine iz RS, Srbine iz Krajine, Srbine iz Srbije itd..." Cemu to?
@ex oriente lux Ne radi se o tome ovdje.Radi se otome da je ovdje sve nakarada.Po ustavu svi vec imamo dvojno drzavljanstvo:-) a sta sad ja hocu i republike srpske i federacije da li to moze:-) pa se opet vracamo na drzavljanstvo po smislu na osnovu kojeg dobijes pasos.Po nakaradnom Dejtonu bi trebali imati i pasose u skladu s tim znaci da imamo npr pasos federacije i BIH pa to je presmjesno a sta npr da uzmem i federacije i srpske posjedovao bi 3 drzavljanstva. Jedno pitanje za:da je neko iz federacije trazio pasos Srbije na ovaj nacin da li bi ga dobio po istoj privilegiji?
@terror Pa ti haveru ne znas ni u kojoj drzavi zivis:-) To se zove zatupljenost:-)
@hamonhamon Kao sto si ti veliki Srbin odakle su te pokusali protjerati preko Drine??? Ako si danas u BIH znaci i da smo uspijeli (tj iz Srbije u BIH)? Ako si tad bio u BIH a i sada si ko te onda odakle htjeo protjerati? Ako si veliki Srbin i zivis u BIH reci mi razlog zasto si tu ako ti se nesvidja idi u "svoju domovinu" Ako si ovdje i zelis da i ovo bude Srbija onda si ti taj koji protjeruje sosonu! Al ovo je tvoja istina: Na silu zelis biti nesto sto nisi a u stvari i ne znas pravi razlog vec si cuo da tako treba od nekog ko je toliko glup da zeli biti nesto drugo sto nije kako ne bi bio ono sto jeste! Ti nikada neces biti Srbin jer pravi Srbi su totalna suprotnost tebe!
Hahah smijesno, 10 nabolje sprasa iz Rs dobija drzevljastvo Srbije a koj su to ja nikad Cuo zanjiha. Jebes zemlju gdje Bosne nema :))
Šta će meni nešto,što mi ne treba,što su mi dali drugi,tuđinci...meni to ne treba...imam pasoš,koji mi sljeduje po zakonu,pa makar on bio na listu papira,kao stočni list,to je dokument,koji je izdala moja zemlja,ona u kojoj sam rođen,i u koju vjerujem...a komšiluk,neka njega u njegovoj avliji,a u moju nek ne dira...kad god dira,bude krvi do koljena....
Ja stvarno ne znam sta se ove bosnje bune. Kakve veze vi imate sa sportistima iz RS, ili uopste sa bilo cime u RS ? Da neko iz federacije uzima srpski pasos mogao bi da razumem vasu ljutnju, ali ne znam sta se bunite kad Srbi iz drzave Republike Srpske uzimaju srpski pasos
"Srbija i Srpska imaju potpisan Sporazum o specijalnim paralelnim vezama, koji, između ostalog, obuhvata mogućnost dvojnog državljanstva. " Kako se zove tj koje je to drzavljanstvo u Republici Srpskoj,pa da mogu imati sporazum sa Srbijom o dvojnom drzavljanstvu!!!!! Valjda srbija ima sporazum sa BIH!O cemu to vi pisete???
Mogul i ja dobiti i malimi i muz Stojan i svi mi saSokoca a da neplatimo i da imi mozemo svud posvijetu ici ko srbe bre i da se mozemo naseliti u nasoj zemlji ?
Talentovani Bošnjaci sportisti iz Sandžaka trebaju dobiti pasoše BiH
a sta c emo mi netalentovani antisportisti...kako mi da dodjemo do bih pasosa? Nije valjda da moram da zenim neku bosanku
stvarno si mahalac :)....bih treba prvo donjeti zakon o sportu...a to ce se desiti negdje 2050 ahihihihihihihihihihih
Boze daj mi pameti
Boze daj mi pameti
Valjda će Federacija dati pasoš Emiru Bekriću.
To mozda kad bi on osjecao tu BiH svojom kao sto Srbi iz RS osjecaju Srbiju. Isti taj Emir srcem igra a Srbiju, procitaj mu intervju. Jebi ga kad vas niko ne voli, bez obzira na nacionalnost :)