Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Respect za Jelenu...
Samo se fura na Marinu Abramović koja je velika performerka u ovoj oblasti ! Pogledajte malo ko je Marina i sve će vam biti jasno :)
Fali samo Đuro kao lovac na jelene :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Šutnja je zlato"
Eto, ona se obogatila ;)
Ovo je performans umjetnice, poput Marine Abramovic. Ali svako umjetnicko djelo treba u nama izazvati reakcije, tako sto mi ovo shvatamo kao bunt je odraz drustva - upravo za sta umjetnost i postoji. Ovo se zove performance art, gdje koristis svoje tijelo kao umjetnost.. Marina Abramovic je vjerovtno jedna od najpoznatijih i najpriznatijih x-Yu umjetnika danasnjice. Pogledajte sta radi - totalno je luda. Jednom u Beogradu je stavila makaze i nozeve oko tijela i lezala mirno pustajuci publici da joj radi sta hoce, a u Gugenheim muzeu u New Yorku je masturbirala ispod poda galerije sa mikrofonom. I to je umjetnost.. http://en.wikipedia.org/wiki/Performance_art http://en.wikipedia.org/wiki/Marina_Abramovi%C4%87
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
reklamira guzu na ovoj kutiji, to je jedina poenta svega. Ako se ovo što sam napisao ispostavi tačnim, nek' se zna da sam već patentirao ovaj komentar i da sam njegov originalni autor, u slučaju da postane poznat... komentar...:D
Svi nešto komentarišu i pametuju a ja samo šutim i gledam u guzove - bože nešto haman nije u reda samnom?????
U BiH ima na stotine hiljada Jelena, koji sve vide sta se desava kriminal, korupcija, haos od drzave i svi su poput Jelene cute i nista ne poduzimaju, to je poruka!
Treba je dobro hebati!
Ako je rješenje da je neko oženi evo ja bih mogao. I ovu simpatičnu guzu sa prve slike bih volio umijesiti.
Debilizam na kvadrat! Ako je u pitanju neka vrsta protesta, mogu na glavi dubiti al džaba, neće ništa promjeniti. Biće zanimljivi par dana i kad ih mediji prestanu pratiti potonut će u zaborav! Meni već idu na neku stvar, vjerovatno i ostalim...
Odlicno je ovo, podsjeca na Life of Brian ili Forrest Gumb. Imitiraju nesto sto i ne znaju sta predstavlja. Idiotluk! Samo im treba mesija, evo vec religiozno gledaju prema objektu kulta. Kreteni, ***te!
Evo ga isjecak iz intervju-a sa spomenutom gospodjicom : GP: Planovi za budućnost? Jelena Topić: Što se tiče ispitnih obaveza, ostalo mi je da snimim diplomski film i položim par ispita. Nakon što izvršim ove obaveze nemam neke dugoročne planove. Sve će ići spontano kao i do sada. Sa svakom predstavom, kratkim ili dugometražnim filmom jednog dana, ukoliko je posao dobro odrađen, nova vrata će biti otvorena. Naravno, već imam ideju za taj posljednji diplomski film. Nakon što ga snimim, slaću ga na festivale kao i dosadašnje kratke filmove. I ova predstava ide na neke omladinske festivale, pa ćemo vidjeti kako će proći. Mislim da je ovo rjesenje ove misterije. Sve u svemu , dosta orginalno .Privukla je paznju gradjana i glavna je tema razgovora u Prijedoru :)
Ne snima ona direktno. Vjerovatno ce na kraju skupiti isjecke svih snimaka razlicitih telivizija , koje su je zabiljezile , pa ih sastaviti. Svakako je pored toga dobila paznju gradjana. Tako da ce imati jedan od najorginalnijih diplomskih , pod uslovom da se ne varam :)
Hocu se ismijati ovim sto se preseravaju okolo pricajuci o kojekakvim politickim i moralnim porukama itd itd haha
da joj se bogdo moja žena hoće pridružit'...
evo nagovaram svoju da joj se pridruži, a ona šuti na to. Dobar znak!
Stvarno svaka cast ovoj djevojci! Sta god bilo u pitanju ova osoba je izuzetno jaka, veliko postovanje.
Jesu ti i fakulteti silni, da si ih pedest takvih zavrsila, gdje ce te zaposliti... Ne padaju radna mjesta sa neba
jbg kod nas sve obratno umjesto da vrištimo na ove mangupe na vlasti mi godinama šutimo
ma ja,lakše je prdit nako džabe nego nešto radit. karinna za jelenu.
TREBA DA STOJE I SUTE JOS 100 GODINA...A ZNAJU ONI I ZASTO !!