Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ZAR DVA PREDSTAVNIKA SRBA GENOCIDASA IMAJU STA RECI I IZJAVLJIVATI POSLIJE SVIH RATNIH ZLOCINA KOJI SU POCINILI? Pa KO CE VISE svakodnevno slusati i trpjeti AGRESIJU SRBA GENOCIDASA I SILEDZIJA NA DRZAVNE INSTITUCIJE I DRZAVU BIH-u! **Bosni i Hercegovini TREBA POD HITNO VRHOVNI I VOJNI SUD!** A KO NE PRIZNAJE I NE POSTUJE PRAVOSUDJE I TUZILASTVO BIH-e treba tuziti PRED SVIM INSTANCAMA PRAVOSUDJA! U KOJOJ DRUGOJ DRZAVI SE MOGU PORICATI, OMALOZAVATI I DESTABILIZOVATI TUZILASTVO I PRAVOSUDJE JEDNE DRZAVE, MEDJUNARODNO PRIZNATE? DOSTA VISE SRPPSKOG BJESNILA I TERORE! Podrska DZAFEROVICU i BECIROVICU! Srbi genocidasi i siledzije blokiraju ko prvo ZAKON O ZABRANI FASISTICKIH GRUPA U BIH-I a sdruge strane podrzavaju vehabijske pokrete u BiH-i jer sve vehabijske pokrete u BiH-i ko i Srbiji PODRZAVA I FINANSIRA BEOGRAD SA MILORADOM DODIKOM! REAGUJTE PATRIOTI BOSNE I HERCEGOVINE DOK NIJE KASNO!!!!!
SVI MEDIJI U FEDERACIJI I OVAJ PORTAL TREBA DA POKRENE MEDIJSKU KAMPANJU, DA gosp.PANDUREVIĆ TUŽI MEDIJE ZA KAKO ONA KAŽE LINČ. PA AKO JE U PRAVU NEKA SE OPARI. A TO SMO SVI SIGURNO ZNAMO DA NEČE JER ONA DOBRO ZNA KO JE KO I KO JE ŠTA U OVOM RATU BIO.
Ma je*em te Bosno, ako dozvolis da cet*alije i genocidi vode BiH!!
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
treba dodika strpati u zatvor hitno,ovo sto radi protiv drzave je apsolutno neprihvatljivo.
Najvažnije je da su Zlajogluovi čmarolisco od \"novinara\" vijest pod naslovom \"Kapela sv. Ante u Bukinju obijena 17. put\" stavili u rubriku CRNA HRONIKA, umjesto u POLITIKA i da su je nakon 15 minuta skinuli s naslovnice. Jadno, multietniĆarski fašisti!
Prazna prica o ukidanju suda i tuzilastva nema nista, to znaju svi, zato radite pravi posao a ne glupe price o nekom ukidanjju tuzilastva. NAJLAKSE JE ZARADJIVAT PLATU NA PRAZNOJ PRICI, HAJD PRICAJTE O POVECANJU ZAPOSLENOSTI PA DA VAS TU VIDIM LOPOVI JEDNI