Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da ce poslati, nece valjda dopustiti da preko nas pojedine stranke ostvaruju svoje interese, kao sve ove godine. Konacno je neko odlucio stati iza nas građama, koji su zasluzni zasto oni primamu enormne plate.
Za sitan šićar i da ostanu u foteljama predstavnici strankica(izuzev SDA koja je stranka) sprečavaju nešto što je u normalnim zemljama teško i krivičnog a kami li političkoga progona i izgona iz politike. Pa koga to vi ministrići koji ne dolazite na sjednice-vaše radno mjesto- zaj.ba.ate.A kada bi vas protresli teški ste kao tankeri.
mani je vas uistinu žao, znate da vam je došao kraj za sva vremena a vi i ako svjesni toga i dalje pokušavati ubjediti i sebe i nas da nije tako, tužno i tragično za vas na svu sreću.
Kak su mi smiješni ovi sda plaćenici, pa ja svaki dan dođem na ovaj klix da se njima ismijem, baš mi poprave dan, svaki dan isti komentari, to pas s maslom ne bi pojeo. Slatki su skroz ^_^
mu Trhulj onaj MAŠIĆ baklavi da ga levati sa kriminalnim miljeom sa Džaferovićem na čalu, radi šta hoće a potura ministre vlade da budu suodgovorni za svoju antidrćavnu i antibošnjačku politiku.
Budžet za funkciju najplačenijeg kriminalca u F BiH, i sad bi da ga neko sluša. Ministri SDA rade i na poslu su ali neće dati glas samovolji i nezakonitom radu Nikšića. On i njegov brat su uništili Šipad u Konjicu, oni su mu stavili katanac i nikad nije proradio, nermin bio predsjednik UO a brat Generalni. Sad će dohakati cestama Federacije i Federaciji u cjelini sa Džaferovićem i sličnima ako im SDA dozvoli, zato neće moći više SAMOVOLJE.
ne laži ti si KOMUNJARA znam te , SDA -u takvi kao ti i netrebaju.
nikšić šta hoće ali neće dokle hoše ima odgovarati za samovolju i nezakonito djelovanje, pa čovjek je uzeo sve u svoje ruke, da je to korisno građanima i drćavi pa da se i zažmiri malo , ne sve je katastrofalno štetno, dakle, on je parazit kakav još nije došao na vlast u biH.
pa eto sam si se javio
meni ovde nesto fali. Fale mi oni placenici SDA o kojima je Fahro pricao.
Tita mi ovaj Nikšić je Tito!
BRAVO NIKŠIĆU!!!!
Eki ovih mangupčića nisu se pojavili na sjednici! Oni sad kao ludi? Pa nemoj da se šalite!!!
Dok je ljudi iz SDA vode ovu drzavu nama nema buducnosti
Molim ovu osmoricu ministara da dolaze na posao i na sjednice, da rade ono za sto smo ih izabrali!!!
Nisam niti u jednom pol stranci, simpazier sam sda, ali kad vidim kakvu lopovsku politiku vode, stidim se sto sam im dao glas prije mjesec dana, i nikad ali nikad vise nece dobiti moj glas, kao ni ove stranke koje opstruiraju rad, hajde da vas vidim imate li bolje rjesenje?? Definitvno, nakon ovoga, odlazim u svoju općinu da potpisem pristupnicu politicke partije koja radi za građane i koja je to upravo dokazala