Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je stvarno smjesno, Komsic se pravi lud ili jednostavno ne zna kako drzava, a posebno fiskalno vijece funkcionira. Komsic je \"istaknuo pozitivnu ulogu i stav državnog ministra finansija Dragana Vrankića koji je nesebično, ali i uzaludno..\" Opet ovo je stvarno smjesno. Vrankic ima pravo veta, VETA dragi moj Komsicu u tom fiskalnom vijecu i ako je htio da bilo sta promjeni od onoga sta Komsic prica moga je jednostavno kao drzavni ministar financija uloziti veto. Ali Komsic to jednostvno ne zna ili ima lose savjetnike. Alternativa neusvajanja budzeta kojeg je predlozilo fisklano vijece je jos vece sranje od ovoga kojeg imamo. Znam da je Komsic u opozicionoj partiji, ali u Predsjednistvu BiH se ne treba ponasati kao opozicija. Tu treba da bude drzavnik.
Koga predstavlja ovaj covjek ? Hrvate? Apsolutno ne ! Bosance i hercegovce? Takvih nema ! Oni sto se ko fol tako osjecaju , lazu ! Sve su to manje vise balije , koje hoce do balijske BiH okolo ! Ali da je glup, i nije . Lijepo mu je . Lagano prodaje muda pod bubrege i gotivusa mu ! Ko fol omiljen je medju \'\'bosancima i hercegovina\'\'. Hvale ga, kunu se u njega,smatraju ga relikvijom (uskrslimTitinim testisom i to lijevim). Ali ljudi moji sve je to davno provaljeno sranje ! Nismo od juce . A sva ta supljina ce zavrsiti istog trena kada , iace inteligentni Zeljko,napravo jos jedan lapsuz slican onom, kada je pokusao makar malkice biti Hrvat i spomenuo nedovolju zastupljenost Hrvata u \'\'BiH diplomatiji\".
Zeljeli mi to ili ne ali Predsjednik Zekljko Komsic je jedini koji je samo jednu gresku naucio na vlastitoj kozi, ali bio je premlad - a sada je jedini koji se vrijedno uci na greskama svojih suradnika - i ujedno ce biti jedini (svidjelo se to nekome ili ne) predsjednik FBiH - a kasnije i drzave BiH.
@ Kapetanne Promjeni nik u Vojvodu da se razumijemo bolje skini masku!
Pobojoj se ovaj Komsic da kada se sve podijeli nista nece ostati njima na drzavnom nivou. I nicim drugim nego eto oba entiteta rade na raspadu drzave. E moj Komsa, ako oba entiteta rade na tome, onda sasvim sigurno od Bosne nece biti nista. Znaci nije vise samo RS u igri, nego i FBiH se ukljucuje sve aktivnije. Da i tamo nisu neki \"genocidni\" ili sta li vec?
NEEEEEEEEEEE VRIJEĐAJTE MI PREDSJEDNIKA ŽELJKA KOMŠIĆA. SRAMI TE SE, ON JE JEDINI KOJI SE BORI ZA OVU NAŠU BOSNU I HERCEGOVINU KOJU MNOGI ŽELE DA UNIŠTE, A VI ŠTO STE NACIONALISTI TOME STE VI KRIVI I NIKO DRUGI NIJE ON KRIV ŠTO SU OKO NJEGA KRETENI (KAO ŠTO SU):HARIS SILAJDŽIĆ I NEBOJŠA RADMANOVIĆ. SRAMITE SE I STIDITE SMRT NACIONALIZMU ŽIVIO ŽELJKO KOMŠIĆ JEDINI PREDSJEDNIK.
ne na mene!!!
hej, nemojte da me vrijedjate.
kapetane jesi li tolki konj da nisi mogao skontati sta govori jedini normalan clan predsjednistva
Obadvojica na raport !
Pameti i para nikad dosta. Jeli tako kapetane?
kapetane ne seri!!!!!!!
lopovi..sve svoje potrebe, kradje , trosenje, reprezentacije kriju korz otrcanu fazu \"mi smo cuvari bosne\".. budezti entiteta je ono sto ide penzionerima, skolstvu , zdraavstvu, radnicima,, trebali da se kupuje oruzje [po nacionalnom principu,koliko ode u kasarnu u BL toliko i u Sarajevo, da se razumijemo] ili da vrati pare u zdravstvo.. dali su za osptanak drzave vredniji zadovoljni gradajni ili povecanje plata na republickom nivou,, ovak komisc se igra sa muslimanima ko beba zveckom...