Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-rajo govedo jedna ,sta reci za vas ,samo to budala i paprati nikad nestat nece .
Vjerujem da će se oko budžeta vrlo brzo dogovoriti....To im neće predstavljati problem...kad je lova u pitanju nije bitno dali si hrvat, bošnjak ili srbin....
odoh da pijem kafu.
Neka, ima se može se! Jesu li vam uključeni i ekskluzivni odmori na egzotičnim otocima, GOSPODO?! SLOBODNO UZMITE ALL INCLUSIVE MI ČASTIMO!
u ovoj zemlji jedino je dobro budzetskim glodarima ... kad obicni narod to shvati i kada ustane protiv administracije tek tada ce bolje zivjeti. Problem nisu ni Bosnjaci Srbima ni Srbi Bosnjacima ni Hrvati Srbima ni Srbi Hrvatima ni Bosnjaci Hrvatima ni Hrvati Bosnjacima ..... PROBLEM OVOG DRUSTVA JE OGROMNA POLUPISMENA STRANACKI PODOBNA ADMINISTRACIJA !!!
kamo srece da ova raja vidi marke od toga.... stoko politicarska
-Hajde da vidimo ko zivi i trosi taj budzet. -ko su ti paraziti.
narod još uvijek trpi prevare i laži