Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Protesti koji su trebali biti održani sutra odgođeni su zbog odluke porodice da ne opterećuje policijske službenike koji osiguravaju EYOF te su donedavno tragali za ubicom Edinom Gačićem." Gospodin Muriz i njegova porodica mogu izdati knjigu kako se čuva vlastito dostojanstvo i obraz, kako se bori s onima sa dna kace nikad se ne spuštajući na njihov nivo.
TRI GODINE SLUČAJ NIJE RIJEŠEN. TAĆNO ALI ZATO JE TA REŽIMSKA TUŽITELJICA UZNAPREDOVALA.VIDITE DA SU OVI DECENIJSKI U PUNOM TALU I SAMO SE ŠTITE UZAJAMNO , A NAROD I PRAVDA NJIH NEINTERESUJE.
@412.bam.legla.plata jeste kad mu sds pdp organizuju proteste hajde sad nek skupi 1000 ljudi
PRAVDA ZA DZENANA!!!
Klix jadovi ne smiju napisti UBIJEN nego "preminuo" ..
Poselamila vas je DAlida Burzić!
PRAVDA ZA DZENANA
zato dalida kuja nagrađena.. e moj murize,kako moš biti tako miran i fin... A imaš ih,alisu,ovu kuju,budnju velikog i malog.. pa to svi znaju.izdrži Pravda za Dženana!!!!
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dalida-burzic-imenovana-za-sutkinju-suda-bosne-i-hercegovine/190214053
samo krvna osveta ovdje zakona i pravde nema
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Pravda neće nikad biti zadovoljena jer nam u policiji i pravosudju rade korumpirani ljudi. Nemoćni smo!
I upravo taj osjećaj nemoćnosti jeste glavni razlog što nam Bosanci i Hercegovci svih nacionalnosti odlaze iz države. Nije finansijska situacija, već nesigurnost. Pustiš dijete u grad i neko ga tek tako ubije! I šta onda? Ništa! I Davor se borio pa kako je sve završilo?
Meni je tesko i pomisliti na njegovu familiju. Ubijeno dijete, i umjesto da mu se pomogne da se ubica nadje, montirani procesi drakula sudstva na celu sa Dalidom, koja umjesto zatvora dobija unaprijedjenje. Allah dzelesanuhu kaze da nece narod unistiti radi njegovog nevjerovanja u Njega, ali da hoce radi nepravdi. Kakva nepravda, kakva tuga, kakva tezina i bol. U sudstvu ne samo da rade kriminalci, nesposobnjakovici koji nam nemaju nista ponuditi a finansiraju se nasim parama, nego sljam.
Zato je zbog zataskavanja ovog slucaja zvalja Burzic do vrha sudstva dogurala. Dao joj bog pa i ona ubrzo obukla Murizove cipele a Budnjo joj ih cistio
Biti ce pravde na onom svijetu InsAllah.
Islamski terorizam
sve će se riješiti..kad tad
A Burzicka unapredjena heeej