Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 70 godina industrijska sila a danas ni čačkalice ne znamo napraviti.
Ima fabrika čačkalica u Miljevini. :)
To degeni kao ti misle, ništa ne valja. Idi u njemacku placaj kilovat struje 45centi privatnoj firmi. A iz te iste njemačke gdje tamo ko bijeda živite serii po Bosni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jugoslavijo falis puno
bosnjacima je Jugoslavija sigurica
Sve sto imamo danas poteklo je iz tog doba. Nisam Jugonostalgicar ali je cinjenica da smo tada brze napredovali sa lopatom nego li danas sa bagerom. Zasto ? Pa seljak se lapio bagera nema drugog odgovora normalno se predje sa magarca na konja a oni sa ovce na konja preskocise magare i dovedose do ovog sto imamo. Rjesenje !!!!! Vratiti ih ako nista na magare nemora na ovcu
kako su mi smijesni ovi jugonostalgicari. Danas jedna masina zamjeni 10 radnika, shvatite malo da se cijeli svijet mijenja. Ni Amerika od prijr 50 godina nije kao danas, niti Njemacka. Prestanite zivjeti u proslosti.
Vidiš kako je lijepo čitati članke na Klix. Uvjek se nešto novo nauči. Kao ovo da je potekla struja. Ja eto nisam znala da električna energija može teći poput vode...
DRAGOC"I"JENI, kad an ocakvom portalu rade nepismwni novinari, nije ni cudo za druge, upucacu se Bgm 🙄
Drirektor SDA mrtva seljacina, zaposlio svu svoju familiju, pisalo se o tome, zato i propada, u Kaknju su sve ugasili, imas rudnik, cementaru i TE a Kakanj nerazvijen i prave samo dzamije i saHat kule, ljudi odlaze a ovi sto ostaju umiru mladi, lozi se sve i svasta, SDA je nesto najgore sto je moglo BiH zadesiti.
To što je Tito napravio današnja vlast ne može ni odrediti.
A sta da odrede?
hvala ti tito. da nam nisi ostavio energetski sektor sa sda bi jos fenjere nosali.
"Vatrostalna" kaze mi babo da je amidja radio u toj firmi i da su imali duplo vece plate od ostalih. Ps.davno ugasena.
Jugoslavija je trebala biti temelj jedne razvijene zemlje, a ne zenit
Uz dobro održavanje valja ona još barem 50 godina odrediti Amin...
Nismo rođeni da živimo sami, niti jedan od naroda jer mi jesmo i uvijek smo bili jedan narod. Kako nam se desilo da se tako udaljimo i učinimo toliko zla jedni drugima. Sva grobišta i memorijalne centre treba zajedno otići, oplakati i naći miri i znanje u zajedništvu a onda će se graditi u nuklearne elektrane.
Zašto TE ima tako veliki toranj? Da bi se otrovni gasovi izbacili iz atmosfere
Bitno je napomenuti da je jedan od najvećih dimnjaka u Evropi i u svijetu. Jedini veći je u Sloveniji (takodjer tito napravio)/ Japan / Amerika.
Nedajte nikome da pravi ništa, ni solarne ni vjetroelektrane, samo vi ugalj lozite i kako sa kinezima napravite dogovor da oni dodju, jer to je narod koji brine o drustvu...pffffff
Ti kilovati su i danas dragocjeni samo iz razloga sto smo mi potpuno nesposobni da napravimo nesto bolje od toga. Nismo sposobni ni ovo sto nam je ostalo iz proslog sistema da odrzavamo.. i ovo malo firmi sto je ostalo sto nije do sada propalo, propada..