Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz današnje perspektive Ne može se zamisliti da nam se to dešavalo. Jezivo
Onaj što ih je ubio ćok mu se studio.
Onaj ko porice genocid,ko porice zlocin ne moze,ne smije biti moj drug,pa ni poznanik.Upamtite dva put su klali muslimane u svakom stoljecu.Bosnjo zaboravi,uci suzivotu,a vlah zadoji mrznjom i licemjerstvom od malih nogu. Nikada sa njima suzivota nema sve dok poricu,ti monstrumi se ponose tim nedjelom,a bosnjo suti,pa za tridesetak godina opet na klanje ko kurbani.Samo mozda smo dosli pameti ovaj put pa ih sacekamo spremni i naplatimo dug iz proslosti ako Bog da.
Zašto ste isključili komentare u članku za poginule srbe u Srebrenici???!!!! Kaze lik vijekovima su zrtve, a dice se kako svako 50 godina pokolju muslimanski narod na ovim prostorima.Glupi bošnjo zaboravi, da ce ga taj njegov isti komsija preklat,i oni su zrtve stradalo 62 srpska vojnika koji su ubijali i silovali po istocnoj bosni. Moje dijete ce znat da komsiji srbinu ne smije vjerovat ni kad spava
Zamisli da budeš pripadnik ubilačkog, krvoločnog, zvjerskog naroda tj. Srbin. Ne treba ti veća nesreća u životu. Zamisli da čitava zemaljska kugla prepoznaje tvoj narod kao ubice, silovatelje, genocidaše... Ja bih se odmah objesio o pupčanu vrpcu kad bi se rodio kao srbin. Pu pu pu, Bože sačuvaj.
Zlocincima nikad oprostiti.
Prokleto mu svo dnk sjeme koje got ispalio tu granatu .... 🙏
BOSNJACI ZAPAMTIMO da su Srbogenocidassi drzali Sarajevo u totalnoj opsadi 1425 dana. Da su Srbogenocidassi ubili 1601 dijete i 11789 ostalih gradjana. Da su neprekidno bombardovali sa milionima granata, da su Srbogenocidassi gadjali iz snajpera sve koji su se kretali, da su drzali Sarajlije bez hrane, vode, struje i svih ostalih zivotnih potrepstina, da je Srpski aktuelni predsjednik Vucic pucao iz snajpera sa Jevrejskog po Sarajevu i ciljao neduznu djecu i sve ostale gradjane.
Mora da je opet bio neki nesporazum
To su uradile prave Sarajlije, one za kojima fgrovci danas kmece, Srbi su genocidan narod 99,8 posto, onik 0,2 sto su pod zemljom i oni su bili genocidan.
Strašni zločini koji su učinjeni u ime stvaranja RS kulminirali su genocidom u Srebrenici. Za te zločine odgovarao je i presuđen gotovo cijeli politički i vojni vrh RS i poslani su na odsluženje kazne. Internacionalni sud pravde u Den Hagu kao najveće sudsko tijelo na našoj planeti i kao Sud pravde koji je sudio Karadžiću, Mladiću i drugim stvaraocima RS, presudio je 24. februara 2007 godine da su vojska i policija RS planirale, osmislile i izvršile GENOCID u Srebrenici.
Znamo, rat u BiH su izazvali i poceli srbogenocidassi, koji su odbili sve mirovne sporazume koji su se odvijali uoci pocetka srpske agresije na goloruk i nenaoruzan narod, ukljucujuci i mirovnu inicijativu zv. sporazum Gligorov-Alija Izetbegovic. Poneseni mrznjom, osvetom, nadmocnosti naoruzanja, municije,i vojne opreme koje im je JNA nezakonoito dala srbogenocidassii su krenuli u otvoreni sukob, gdje su sve Bosnjake i Hrvate protjerali sa njihovih ognjista, a mnoge ubili, zakllali, spalili.