Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikom te nedamo!
Haha Znaci lukavica je jos okupirana, pa dje ste baaa gazzzz’je da je baa oslobod’te🤣🤣🤣
klix za ove krive navode bi trebali odgovarati, Bosnjak sam , ali nemoj da budemo ko Srbi i slavimo poraze...ucite djecu kako jeste, nije oslobodjena vec zamjenjena sa Srbima, sta tacno ne zna se ali vjerovatno dijelovi Istocne Bosne !
zvanican izraz, reintegrisana.
Vlashinarska šuplja. Istočna Bosna je zauzeta od VRS kao i Grbavica. Jedino Goražde nije a njega nismo ni dali.
ahahahahahahahhahahahaja balijanderi ahahahahhahaha od koga oslobodili
Ni dan danas da čovjek ne povjeruje šta smo dozvolili da nam svijet uradi uz pomoć ondašnjih domaćih ludaka
ljutio se neko ili ne, reintegrisana. Termin oslobodjena je nesto sasvim drugo. Neka se niko ne naljuti, ali je pitanje sta se sve zrtvovalo zbog reintegracije Sarajeva. U svakom slucaju je tako kako je i mozemo naprijed samo ako sagledamo realno proslost i okrenemo se buducnosti. Trenutni okviri ne prave toliki problem napretku ako nist privrede, koliko ga politicari zloupotrebljavaju.
"Sanjao sam sinoc cudan san Na jugu je baklja planula Ruke su se nase digle Vidio sam lice Dzilde Pjevao je majko sa nama Tad podize desnu ruku on I zapjeva Zeljo sampion Grbavica usta cijela I zastava plavobijela Zaviori juznom tribinom Probudih se i sad zalim ja Iz oka mi suza kanula Bio je i uvijek bice Simbol nase Grbavice Dzevad Begic Dzilda Legenda 💙
Ne razumijem zasto se brisu komentari. Top komentar na ovoj vijesti je do maloprije bio vrlo degutantan. I sa 350 lajkova, ni manje ni vise. Ostavite to da znamo sta narod misli i osjeca. Da se ne lazemo dzaba.
Kakav je ovo naslov? Nije oslobodjena nego samo razmjena teritorije bila i to je to. Da ste htjeli mogli ste kompletno Sa oslobiditi
ili kompletnu Bosnu i Hercegovinu
kupio sam stan na grbavici prije 20 tak godina, cijevi radijatora su bile odrezani na 1 cm iznad poda, svi utikaci i uticnice povadjene ali nisu zice odsarafljene nego precvikane sto je moglo blize zidu, neko je ovaj stan iselio sa namjerom da napravi sto vecu stetu onima koji su se vratili u njega
Dokaz kakav je primitivizam vladao od 92-96 na grbavici
Danasnja SDA :Haris izbo druga, Semir zgazio covjeka, Ramiz pijan zgazio namjerno policajca , Fadil krao na ljekovima , Kamber krao glasove, Cesir sutirao covjeka jer je snimao javnu povrsinu ,Asim se fali kriminalom , Topa duzan i Bogu i narodu ...i tako sve as do asa , ja mislim da bi Alija bio ponosan na ono sta je SDA postala ! Bisera prisvojila BiH zlato i vakcinisala se u Hrvatskoj. Sebija tjera Turske dotore i misli da je od Alije KCUS nasljedila !
sve su odnijeli sa Grbavice da su zgrade imale tockove odvukli bi ih na Sokolac
Herojska Gravica, Herojsko Sarajevo ne zasluzuje ovakvu vlast cetvorke u Kantonu. Dosta je vise kojekakvih likova iz Beogradskih brigada koji upravljaju Sarajevom.
Spisak VAS botova, je SPREMAN! Nemoj misliti da vas raja nece traziti po kucama! Slusaj 'vamo! Tik Tak...Tik Tak....Tik Tak...!
Okružili cijeli grad, imali svu artiljeriju, ušli u grad, šetali se po njemu. I na kraju ga pop*šili ko niku. Pokupili prnje i marš kući buhahah
Za ove sto viču da su se odbranili JNA tenkovima:isto se tako Hitler od Poljske branio. Neljudi!!!
Za ove sto viču da su se odbranili JNA tenkovima:isto se tako Hitler od Poljske branio. Neljudi!!!
Prije 25 godina nam je poklonjena Grbavica.