Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kakva je to svijest - procitati ovakve cinjenice, pogledati video...i kao Srbin, biti toliko drzak da komentarises i jos vrijedjas one koji su zrtve "tvoga" zlocina? Umjesto da u zemlja propadas od srama? Gdje je tu ljudskost, logika, inteligencija???
Bas me zanima kako se u istoriji ove zemlje obiljezava 22.04.1992, dakle sutrasnji datum i sta li ce sutra biti napisano na ovom portalu o tome?! Gradjani Sarajeva savrseno znaju o cemu se radi, a ostali koji to nisu, podsjeticu ih na onaj famozni snimak kad BBC-jevog kamermana pogadja snajper na Ilidzi. Mnogo je ljudi umrlo tog dana, a bas me zanima na koji nacin ce se taj datum obiljeziti...
Nista novo od turske kopiladi koja su granatirala i snajperisala bolnice, porodilista, skole, djecija igralista, pijace, redove za hljeb i vodu, sprovodili masovna silovanja i egzekucije i jos bezbroj drugih zlocina. Turcin + Srpkinja = danasnji Srbi.
Turcin+Turkinja=Ti Cist turcin, ponosan na to, a govoris Srpskohrvatski. Turski pretpostavljam beknut ne znas. E sad gdje i ko si ti, to samo Bog zna, sumnjam da ti i naslutiti mozes.
Hajde ćibe mi s komentara usljivo tursko kopile, javi se kad saznas jel ti se cukuncukundedo poslije redaljke na cukuncukunbaki zvao Murat, Firat, Ozgur, Mustafa, Omer ili nekako deseto :)))))) Kad pogledam prilog iz Srbije na TV-u, svi ste tamnoputi ko pravi mali Turcic pa na prvu nikad ne mogu da skontam jel gledam snimak iz drzavice preko Drine ili iz Ankare, Izmira, Samsuna ili Diyarbakira :)))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Idemo, vrijeđanja, tri, četri, SADD !!
Ma joooj ljepoto, šta pričaš, ma ko dirooo :*
E pa drug moj, onda ne znaš šta je duhovito, meni je..anje mene uopšte nije smiješno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
skidajte ove tetovaze JNA sto imate