Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fatiha za Gazije.
Smrt genocidnoj srbokomunističkoj tvorevini!
Glupi ste mislim na B.S.NJake ! Nemamo više saveznika,vojske,nista,a kad popusti pažnja USA i Eu,četke ce nas pojesti za veceru i to preko ovih domacih ceta.Ostat ce samo sarajevski pasaluk,il nece ni to.Hvala bogu ja idem odavde .
Pola ovih u prvim redovima su \"podrumasi\", pitam se kako ih nije stid pricati o Žuči i pojaviti se. Čast izuzecima, među prisutnima je tek desetak učesnika odbrane.
Bilo je to vrijeme kada su casni zemljom koracali a misevi bili u inostranstvu i po podrumima. Danas su ti misevi u vlasti, po drzavnoj sluzbi, javnim preduzecima itd itd a ovi casni koji su prezivjeli zavide palim drugovima.
link sa fb to su slike kvote 850 slikane prije par dana
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151285252788288.494774.782958287&type=1
boje vas rat, po kojoj cijeni je osvojena i sta sada to znaci
Sta ovaj VODOZEMAC pored Semira Efendica,trazi.Drzi mu fol kisobran. Ratni profiter,bio u Dobrinji,krao cigare,logisticar.Pa bio u SBiH,sad izgleda se priklonio SDA...fujj Miralem se zove mislim
i ko se ono branio u Sarajevu pa jest napad je najbolja odbrana
Tuga je koliko ljudi izginu za tu vukojebinu gore na Visu i Zuci, bas neki dan citam o Zuci na jednom blogu: http://nesloga.blogger.ba/arhiva/2008/07/11/1668397 da su nasi krenuli naprijed prema Nahorevu i Blekinom potoku mislim da smo lakse mogli deblokirati grad jer ipak iza Visa i Orlica je bila utvrdjena i gusto naseljena Vogosca, iza nje Semmizovac, a od Nahoreva sjeverno do slobodne teritorije nigdje nikoga.
Nikad ne zaboravite sljedeće stihove, koji vrlo precizno opisuju prošlost Bošnjaka, koja se neumoljivo uvijek ponavlja, jer smo zaboravni.. http://www.youtube.com/watch?v=nOFDp9ci4HU
Da se ne zaboravi, da se ne ponovi, Vanzemaljci iznad Sarajeva: http://www.youtube.com/watch?v=LRS7f2dVybo
. PRVO SU BILI NADRETALCI MUNGOSI U BOSNI ONDA SU DOSLI HOMO SAPIENS I OSTALI CHAFIRI .... ********************* BITNO JE BITI MUNGOS ************************ ********************* BITNO JE BITI MUNGOS ************************ ********************* BITNO JE BITI MUNGOS ************************ ********************* BITNO JE BITI MUNGOS ************************ . .
Tužiteljstvo traži 220 godina za optužene čelnike Herceg Bosne! Pitao je suce čuju li glasove žrtava - iz Gornjeg Vakufa, iz Jablanice, Mostara, Heliodroma, Stoca, Dretelja, Gabele i Ljubuškoga? Nisu to samo glasovi Muslimana, nego i Hrvata žrtava velike Hrvatske koji su zbog nacionalističke politike optuženih izgubili svoje domove i svoje živote. Katolici krivi sami sebi sto nestaju tuzite hdz-a i tudmana umjesto Bosnjake kojih su se branili
@Mike T. Thanks! I am currently reviewing some books, but I am in need of some direct explanation! But hey, thanks, I\'m learning! :D @Hapa Yeah, garlic, onions, they are the same thing. Thank you both for answering.
Za šta ste se, za koga, borili be-ha hajvani?! Za Aliju, Rašu i Pepija (Kljujića)? Za njihove vjersko-velikodržavne mitove! A, pred sami rad Vrhovni sud BiH samo što im nije zabranio njihove naci-stranke... al\' se oni ne dadoše, uz pomoć Amerikanaca, Vatikana pobijediše, i evo vam sad Glupe Bošnje: zaiskali ste, evo vam ga!