Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo bješe generalčina!
Rokao si Smrdhonje toliko žestoko da su se sami ubijali prije nego da ih ubije ABiH
Veliki antiterorista, pod njegovom komandom su eliminisane hiljade vrs agresora. Mnoge teroristicke majke su proplakale tvojim djelom casni generale nas! Vjecna slava heroju Bosanski!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
citam ovu srbadiju sto su sebi umislile da su vojnicine bile.. a goloruki basanski narod vas razbuca kao vrece od smeca, vi trebate da zahvalite NATO-u sto ste tu gdje ste, vi treba da zahvalite NATO-u sto su nam namjestili embargo pa da nas istrijebite sto vise.. citava bivsa JNA stajala iz vas, naoruzanja imali u svakoj kuci i prije rata.. toliki junaci.. FUJ
znaci neosudjeni ratni zlocinac
Covjek kojeg je reis na dzenazi pitai hoce li nam halaliti!! Zlatko da Bog da ti se pokoljenja zatrla a ti u dzehenemu vazda gorio.
Svi koji su cinili zlocine su nesto brze zjanili.
Ima li drva u paklu?
Pa nije bitno jer on ide u raj 🙂
Smrda crknula. Neka ti je teška crna zemlja.
Duša draga, da mu Allah podari lijepi Dzennet
pozdrav Domovini
Teška mu zemlja...
Hvala ti generale
Rahmet mu duši plemenitoj.
vječni rahmet gazijo
Ne nego ubijen !
🇧🇦⚜️🇧🇦Mehmed Alagic🇧🇦⚜️🇧🇦
Koga boli kur.... 😀