Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije pitanje jesi li demokrata, komunjara, srbin, hrvat, bosnjak ili sta vec, nego jesi li hapac ili posten i castan covjek. A u tome je pomenuti Nacelnik vec treci mandat HAPAC
mozda su ga i za ovo savjetovali GRAS-ovi sindikalni hapci, Frtalj i Himzanija, sada ce organizovati novu blokadu grada da se zastiti lik i djelo Novogradskog seljacica, spasioca radnika gladnih svojih prava.
Nije moguce SAMO DVIJE OSOBE? E jesu se pretrgli... bolje da je SIPA sjedila i ispijala kafe kao i obicno sa svojim inspektorcicima. Cijela elita foteljasa im krade ispred nosa oni hapse SAMO DVIJE OSOBE? Izgleda da se mora pokazati KAO da i oni nesto imaju posla.. Mazanje MARGARINA PREKO CISTIH OCIJU... cuj DVIJE!!!! CAK DVIJE!! MOZES MISLIT\'? CAK DVIJE?
Prijavljeni??? FUP POTVRDIO NAVODE ASA HOLDINGA: D.H. TRAŽIO \" MILIJUNA MARAKA MITA Federalna uprava policije PODNIJELA KAZNENE PRIJAVE protiv D. H. i H.H.
a sta je sa svim onim npr.murijasima sto kazu:vidim da si posten pa da ti nepravim problema,daj nesto na kafu???svaki drugi!
nacelnice nacelnice gdje ce ti dusa? 2 miliona ni manje ni vise
D.H. (1976) Ko li bi ovo mogao biti......hahahahahahahahahahahah